Lippu.fi Facebook
Lippu.fi Facebook

Tapahtumat

The Beatles Tribute Band The Beatles Tribute Band 18.09.

To 18.9. klo 19 The Beatles Tribute Band

Jiri Nikkinen (laulu, kitarat, huuliharppu, marakassi, kello)
Jiri Bertula (viulubasso, taustalaulu)
Jarkko Rantanen (rummut)
Juha Heikkilä (koskettimet, taustalaulu) 

The Beatles Tribute Band vie kuulijansa aikamatkalle The Beatlesin Hampurin vuosista aina Abbey Roadille saakka, Liverpooliin, rakkauden kesään -67 ja Lontoon Savile Rowlle. Yhtye esittää kattavan läpileikkauksen The Beatlesin tuotannosta oikeilla soundeilla, originaalisävellajeista, alkuperäisin sovituksin ja soittimin.

Ohjelmisto on yhtä ilotulitusta hiteistä harvinaisuuksiin - She Loves You, A Hard Days Night, All You Need Is Love, Drive My Car, I Want To Hold Your Hand, I Saw Her Standing There, A Day In The Life, Something, Yesterday, Twist & Shout, Penny Lane, Hello Goodbye, Lady Madonna, All My Loving…

The Beatles Tribute Band esiintyy jatkuvasti niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Yhtye on saanut kansainvälistä tunnustusta ja huomiota keikkaillessaan muun muassa Liverpoolin BeatleWeek-tapahtumassa sekä Ranskan Lillessä.

Liput 16,50/14,50/8,50 € (sis. palvelumaksun) Järvenpää-talon lipunmyynnistä, muista Lippupisteen myyntipisteistä ja tuntia ennen konserttia ovelta, www.lippu.fi

Järjestäjä: Järvenpään kulttuuri- ja tapahtumapalvelut
Lisätiedot: p. 040 315 2201, laura.sallinen@jarvenpaa.fi

Nasta Fiilis! HyvinvointimessutNasta Fiilis! Hyvinvointimessut 20.09.

La 20.9. klo 10-16 Nasta Fiilis!

 

Messuilla esiintymässä mm. sisustusarkkitehti Marko Paananen ja ravintoasiantuntija Patrik Borg!

Tapahtuma on kohtauspaikka kaikille, jotka ovat kiinnostuneet hyvinvoinnista. Hyvinvointiin liittyy oman elämän hallinta, liikunta, kauneus, terveys, ravinto, uni sekä henkinen hyvinvointi. Elämme haasteisia aikoja. Työelämässä ja arjessa vaatimukset kovenee ja haastaa meitä jatkuvaan muutokseen. Yhä useampi kaipaa elämäänsä piristystä ja voimia jaksaa eteenpäin.

Messut tarjoavat kävijälle ideoita ja vinkkejä sekä nyky trendit alueen hyvinvointipalveluiden tarjontaan innostavassa ilmapiirissä. Messut keräävät alan yritykset sekä hyvinvoinnista kiinnostuneet kuluttajat saman katon alle.

"Tule sellaisena kuin olet, lähde ajatuksia rikkaampana kotiin."

www.nastafiilis.fi

Messuista käydään keskustelua myös Facebookissa

Syksyn Taikaa –konserttiSyksyn Taikaa –konsertti 21.09.

Su  21.9. klo 14 Syksyn Taikaa –konsertti Juhani Aho -salissa

Talent 2012 –kilpailussa yleisön ja tuomarit hurmannut Jorma Koponen yhdessä Marja Yrjönmäen kanssa johdattelee yleisön kohti Syksyn Taikaa!
Konsertissa kuullaan kauniita ja tuttuja esityksiä tangoista musikaalisävelmiin. Säestyksestä vastaa Riikka Tuura.

Liput 12€. Myynti ovelta 1h ennen esitystä. Lippujen ennakkovaraukset sähköpostitse konsertti@monexhuvix.fi tai puhelimitse 050 5694477

Club For Five & UMO – Glenn Miller 110 %Club For Five & UMO – Glenn Miller 110 % 24.09.

Ke 24.9. klo 19 Club For Five & UMO – Glenn Miller 110 %

 
UMOn ja Club For Fiven yhteistyö jatkuu:
Keväällä loppuunmyytyjä saleja valloittanut swing-konsertti Järvenpää-taloon  syyskuussa
 
UMO ja Club For Five astuvat big band -legenda Glenn Millerin ja lauluyhtye The Modernairesin svengaaviin saappaisiin Glenn Miller 110 % -konsertissaan.
Kun asialle laitetaan yksi maailman arvostetuimmista big bandeista ja eräs maamme parhaista lauluyhtyeistä, on luvassa varsin todentuntuinen aikamatka 1940-luvun swingin maailmaan. Konsertissa kuullaan klassikoita, kuten Jukebox Saturday Night, In the Mood, Don’t Sit Under Apple Tree ja Blues in the Night.
Lauluyhtye The Modernaires esiintyi tiiviisti Glenn Millerin orkesterin kanssa aina 1940-luvun alusta orkesterinjohtajan traagiseen katoamiseen asti. Yhteistyö tuotti lukuisia hittejä sekä ensimmäisen kultalevyn, joka myi yli miljoona kappaletta.
- Luvassa on nostalginen konsertti, joka tehdään alkuperäistä kunnioittaen, Club For Fiven Tuukka Haapaniemi kertoo, ja lupailee myös puvustuksen ja kampausten viittaavan 40-luvulle.
Konsertti sai ensi-iltansa loppuunmyydyssä Helsingin Savoy-teatterissa helmikuussa ja se myi hetkessä loppuun myös Hyvinkääsalin konsertin maaliskuussa. Club For Five ja UMO ovat tehneet yhteistyötä myös aiemmin. Vuonna 2011 yhtyeet esittivät uudenlaisia ja yllättäviä versioita tangoista Erilaisessa tangokonsertissa, joka kiersi Suomea yli 20 paikkakunnalla.
“Club For Five veti Modernairesin roolin upeasti ja UMOn sointi oli moitteeton. Tämä oli jälleen erinomaisen onnistunut yhteisprojekti.” Jukka Hauru, Helsingin Sanomat 14.2.2014

 

Katso video:

https://www.youtube.com/watch?v=w093mTc-eSM


 
 
Liput Lippupisteestä toimituskuluineen 33 / 28€

HyväntekeväisyysgaalaHyväntekeväisyysgaala 27.09.

 

Liput Lippupisteestä palvelumaksuineen 37,50 €

Hetki Ihmiselle - HyväntekeväisyysiltaHetki Ihmiselle - Hyväntekeväisyysilta 01.10.

Ke 1.10. klo 19 Hetki Ihmiselle - Hyväntekeväisyysilta

Hetki Ihmiselle on elämän kokoisista aiheista kasvavaihmisenä olemisen kasvukipuja ja riemuja luotaava konsertillinen ilta.

Tommy Hellstenin pohdinnat liitettynä Joel Hallikaisen lauluihin muodostavat ainutlaatuisen teemaillan jossa kuulijalla on mahdollisuus astua syvälle sisimpäänsä.

Ihminen tavattavissa –ohjelman johtaja Tommy Hellsten on eräs tunnetuimpia pohjoismaisia kirjailijoitamme ja luennoitsijoitamme. Esimerkiksi " Virtahepo olohuoneessa ja " Saat sen mistä luovut" ovat satojen tuhansien rakastamia ja luetuimpia kirjojamme. Niitä on käännetty ja julkaistu viidessätoista maassa, Kiinaa myöten.
Joel Hallikainen on yksi maamme suosituimpia pitkän viihdeuran tehneitä laulajiamme ja lauluntekijöitämme. Hänet tunnetaan Kuurankukistaan ja menestyksekkäästä tv-urastaan.

Illan tuotto jaetaan apua tarvitsevien lapsiperheiden hyväksi Järvenpään lastensuojelun, neuvolan ja Setlementti louhelan kautta.

Järjestäjä: Ihminen tavattavissa ja Peter Hagman
Illassa on väliaika

Liput Lippupisteestä alk. 22,50 €

Viettelyksen vaunu Viettelyksen vaunu 04.10.-15.11.

Viettelyksen vaunu


Sykkivän New Orleansin sydämessä kiehuu sakea soppa. Väkevien tunteiden maustamassa draamassa tasapainoillaan toden ja valheen rajapinnoilla.

Etelävaltioiden lakastuva kaunotar Blanche DuBois saapuu sisarensa Stella Kowalskin luo New Orleansiin. Visiitti värikkäässä kaupungissa venyy ja tunteet alkavat kuumeta Kowalskien pienessä nuhjuisessa asunnossa. Raskaana oleva Stella ja karskiotteinen tehdastyöläinen Stanley tuskastuvat pennittömään, mutta yhä menneen loiston rippeissä roikkuvaan Blancheen. Valheen verkossa räpistelevä Blanche syöksyy yhä syvemmälle pirstaleisen mielensä syövereihin – ja taustalla sykkii New Orleans, rujonkaunis kaupunki.

Esitykset:

la 4.10. klo 18
su 5.10. klo 15
to 9.10. klo 19
pe 10.10. klo 19
la 11.10. klo 18
to 23.10. klo 19
la 25.10. klo 18
su 26.10. klo 15
la 1.11. klo 18
su 2.11. klo 15
to 6.11. klo 19
pe 7.11. klo 19
la 8.11. klo 18
to 13.11. klo 19
pe 14.11. klo 19
la 15.11. klo 18

Liput 20/18/15 € Ennakkoon Piletistä ja Järvenpään teatterin toimistosta

http://www.jarvenpaanteatteri.fi/viettelyksen-vaunu.html

 

Pauli HanhiniemiPauli Hanhiniemi 08.10.

Ke 8.10. klo 19 Pauli Hanhiniemi

Liput Lippupisteestä 29,50 €

Järjestäjä: Nem Agency

3 x Beethoven3 x Beethoven 09.10.

To 9.10. klo 19  3 x Beethoven

Tapiola Sinfonietta vierailee Järvenpää-talossa solistinaan maamme arvostetuimpiin viulisteihin kuuluva Réka Szilvay.

Ohjelmassa on kolme Beethovenin teosta, jotka ovat ilmaisultaan hyvin erilaisia.
Coriolan-alkusoittoa sävyttää traagisesti taittuva uhmakkuus ja viulukonsertto on säveltäjän lyyrisimpiä ja melodisesti linjakkaimpia luomuksia.

Päätösnumerona kuullaan kuuluisa "Kohtalonsinfonia", jossa noustaan syvältä mollin uumenista loistavaan finaaliin.

Tapiola Sinfonietta tunnetaan myös orkesterina, joka esiintyy usein ilman kapellimestaria.

Tässä konsertissa orkesteria johtaa viulisti Janne Nisonen konserttimestarin paikaltaan.

Liput Lippupisteestä 25 / 19 / 11 €

Korsuorkesterin kertausharjoituksetKorsuorkesterin kertausharjoitukset 10.10.

Pe 10.10. klo 19 Korsuorkesterin kertausharjoitukset

Kutsut kertausharjoituksiin on lähetetty!

Korsuorkesteri vietti Ohi on -juhliaan vuonna 2012. Nyt on kertausharjoituksien aika!

Toivottu, odotettu varta vasten ”kertausharjoituksien henkeen” rakennettu konserttikiertuemuotoinen esiintymisten sarja, vielä kerran!

Käsky on käynyt ja reserviläiset, Korsuorkesterin jäsenet, Pepe Kovanen, Ami Varjotie, Kalevi Hautamäki, Jarmo Peippo ja Markku Juoksukangas sekä Pertti Keihäs ja Tangokuningas 2013 Kyösti Mäkimattila kutsutaan palvelukseen konserttikiertueen muodossa.

Mitä kertausharjoituksissa tapahtuu?

Lokakuinen liikekannallepano antaa mahdollisuuden palata orkesterin ohjelmistoon. Korsuorkesteri on ottanut palvelukseenastumismääräyksen vastaan ja lupaa tuoda konserttisaleihin vaikuttavia ja muistoja kultaavia lauluja.

Korsuorkesteri ehti, yli 20-vuotta kestäneellä, aktiiviurallaan kokea Suomen eturivin muusikoiden kanssa suurimmat konserttisalit ja parhaat tanssipaikat maassamme. Vahvasti isänmaallisuuden nimissä keikkaillut orkesteri on ollut ilmiö viihderintamalla. Legendojen paluu kentälle syksyllä 2014 tuo yksikön rakastetun sota-ajan musiikin kuultavaksi eri sukupolville.

Oman hienon lisänsä musiikkiin tuo Tangokuningas 2013 Kyösti Mäkimattila, jonka viime vuoden puolella julkaistu esikoisalbumi Suuntatähti sisältää hienoja Suomi-iskelmän klassikoita.

- ”Intohimoni vanhoihin iskusävelmiin ja tangoihin on joko synnynäistä tai sitten se kumpuaa joistakin lapsuusvuosien kauniista ja korvaamattomista tuokioista", kuvailee Kyösti rakastamaansa musiikkia.

Tule kertaamaan! Palaa musiikin parhaisiin ja ikimuistoisiin hetkiin. Konserttisaleissa tavataan!

www.auraviihde.fi/kertausharjoitukset2014

Liput Lippupisteestä alkaen 40,50 €

Hevisaurus - Jurahevin IkivihreätHevisaurus - Jurahevin Ikivihreät 12.10.

Su 12.10. klo 14 Hevisaurus - Jurahevin Ikivihreät

Viiden dinosauruksen muodostama Hevisaurus syntyi vuonna 2009 ajatuksesta tehdä laadukasta musiikkia lapsille ja lapsenmielisille. Yhtye on palkittu parhaan lastenmusiikkilevyn Emmalla, ja sen levyjä on myyty yhteensä yli 150 000 kappaletta.
Hevisaurus tunnetaan riehakkaista keikoistaan, jotka villitsevät niin lapset kuin vanhemmatkin. Ahkeran kiertämisen lisäksi yhtye on tehnyt neljä musikaalia.

Liput 22,50 € (sis. palvelumaksun) Järvenpää-talon lipunmyynnistä, muista Lippupisteen myyntipisteistä ja tuntia ennen konserttia ovelta, www.lippu.fi

Järjestäjä: Järvenpään Sibelius-Viikot ry
Lisätiedot: p. 040 315 2201, laura.sallinen@jarvenpaa.fi

Jari Sillanpää - Rakkaudella merkitty miesJari Sillanpää - Rakkaudella merkitty mies 15.10.

Ke 15.10. klo 19 Jari Sillanpää - Rakkaudella merkitty mies LOPPUUNMYYTY!

 

Jari Sillanpää laajentaa rohkesti tyyliään uuden syyskuussa ilmestyvän levyn julkaisukiertueellaan. Jari tuo konserttiin popahtavia soundeja ja todistaa jälleen kerran monipuolisuutensa yleisölleen. Konsertin ohjelmisto koostuu mittatilaustöistä, joita nuoret ja ennakkoluulottomat musiikintekijät ovat Jarille loihtineet. Leri Leskisen luotsaama bändi tuo hänen tyyliin istuvia tuoreita ja oivallisia sovituksia.

Rakkaudella merkitty mies -konsertissa kuullaan myös kansainvälistä musiikkia sekä tietysti Jarin omia klassikoita.

Liput Lippupisteestä alk. 48,50 € LOPPUUNMYYTY!

Finlanders 30 v. JuhlakonserttiFinlanders 30 v. Juhlakonsertti 24.10.

Pe 24.10. klo 19 Finlanders 30 v. Juhlakonsertti

Finlanders viettää 30. juhlavuottaan 2014

Finlanders perustettiin vuonna 1984. Kokoonpanon pohjana oli ryhmä Mattia ja Teppoa pitkään säestäneitä muusikoita. Suuren yleisön tietoisuuteen yhtye nousi esiintyessään MTV:n kesätanssien orkesterina 1986.

Tällä hetkellä Finlanders on suomalaisen iskelmänmusiikin suosituimpia bändejä; rautaisia musiikin ammattilaisia, jotka soittavat suurella sydämellä ja ovat ajan hermolla biisivalinnoissaan. Lukuisat konsertti- ja TV-esiintymiset sekä lava- ja ravintolakeikat ovat tuoneet yhtyeen vuosien saatossa tutuksi koko Suomen viihdekansalle.

Konserttikiertueella kuullaan parhaita paloja vuosien varrelta, juhlavuoden albumin lauluja sekä a cappella -numeroita unohtamatta huumoria. Juhlakiertueella mukana Finlanders sekä Tapio ”Mongo” Aaltonen, Anssi Nykänen, Matti Rantatalo ja Reijo ”Takku” Ylinen.

Juontajana ja iltojen isäntänä tunnettu ääniakrobaatti Heikki Hilander. 

http://www.auraviihde.fi/finlanders30

Liput Lippupisteestä alkaen 44,50 €

Kaikuja AinolastaKaikuja Ainolasta 25.10.

III kansainvälisen Sibelius-laulukilpailun esikarsintaIII kansainvälisen Sibelius-laulukilpailun esikarsinta 25.10.-26.10.

III kansainvälisen Sibelius-laulukilpailun esikarsinta la - su 25. - 26.10.2014 Järvenpää-talon Juhani Aho -salissa


Kolmannen kerran järjestettävä kansainvälinen Sibelius-laulukilpailu on avoin alle 35-vuotiaille Pohjoismaiden, Baltian, Venäjän, Puolan ja Saksan kansalaisille. Suomessa asuvat kilpailijat saapuvat esikarsintaan Järvenpäähän, ulkomailla asuvat osallistuvat karsintaan DVD-tallenteella. Karsinnassa kilpailijat esittävät kaksi vapaavalintaista, kilpailuohjelmistoon kuuluvaa laulua. Esikarsinnasta valitaan noin 30 laulajaa 19. - 25.4.2015 pidettävään varsinaiseen kilpailuun.

Esikarsinnan tarkempi aikataulu julkaistaan 3.10. mennessä kilpailun sivuilla www.sibeliussinging.fi. Vapaa pääsy.   

Järjestäjä: Järvenpään Sibelius-Viikot ry
Lisätiedot: p. 040 710 4368, terhi.luukkonen@siba.fi

Susanna Haavisto - Tässä iässäSusanna Haavisto - Tässä iässä 29.10.-08.10.

Ke 29.10. klo 19 Tässä iässä

 

30-vuotista taiteilijataivaltaan juhliva Susanna Haavisto julkaisee pitkän tauon jälkeen uutta musiikkia. Muusikkoystäviensä Anna-Mari Kähärän ja Lea Pekkalan kanssa levytetty Tässä iässä-albumi julkaistaan perjantaina 19. syyskuuta. Levyn julkaisukonserttikiertue vierailee Järvenpää-talossa 29. lokakuuta klo 19.

Tässä iässä-levyn lauluissa puhutaan taaksepäin katsomisesta, lapsuudesta ja vanhuudesta, iästä, naiseudesta ja elämän hauraudesta sekä parisuhteiden kivuista ja kasvusta. Konsertissa kolme naista kohtaa laulujen myötä elämän arki-asioita, joille on pakko nauraa tai itkeä. Tai vain ymmärtää.

Uuden levyn laulut ovat Anna-Mari Kähärän ja Haaviston puoliso Juha Tikan säveltämiä. Suurin osa sanoituksista on Haaviston käsialaa, mutta mukana on myös Anna-Leena Härkösen, Arto Mellerin ja Markku Salon tekstihelmet. Haavisto itse tunnustaa näyttelijänä lähtevänsä aina liikkeelle tekstistä.

”Kirjoitan aina ensin tekstin, mutta on hienoa kun tietää, millaista musiikkia niihin tulee syntymään, koska tunnen niin tarkkaan sekä Anna-Marin että Juhan
sävelkielen. Näin teksti ja musiikki parhaimmillaan syntyvät oikeastaan limittäin. Tärkeää minulle ovat sanat, ajatukset, se, mikä tunne tai ajatus laulussa on. Rakastan suomen kieltä.”

Haaviston oma musiikillinen tausta ulottuu lapsuuden perheeseen, jossa on aina soitettu ja laulettu. Teatterikorkeakoulun käytyään hän on esiintynyt teatteritöiden ohella enenevissä määrin laulajana, ja levytyksiäkin on lukuisia. Tunnetuimpia näistä projekteista ovat olleet kaksi Jacques Brelin lauluja sisältänyttä levyä, Miksi?-albumi sekä Edith Piafin lauluista koottu levy Pakko saada laulaa.

Ikääntyminen on tuonut Susanna Haavistolle varmuutta.

”Sitä ei enää havise, niin kuin nuorempana. Silloin epäröi. Nyt uskallan seistä sen takana mitä teen ja miten sen teen. Toisaalta iän myötä tulee halu keskittyä yhteen asiaan kerrallaan, mikä on freelancerille vaikeaa.”

Tässä iässä-levyn tekeminen lähti Haaviston mukaan liikkeelle hitaalla liekillä.

”Tietäen nykyiset levymarkkinat, piti miettiä tarkkaan kannattaako tällainen projekti jota on vaikea lokeroida. Konserteissa olen kuitenkin huomannut, että meidän yleisö, aika usein iältään 50 +, ostaa yhä paljon levyjä, varsinkin muistona elävän musiikin konsertista. Ihmiset haluavat pitää fyysistä levyä kädessään ja kuunnella sitä haluamassaan järjestyksessä. Tämä levy onkin tehty yleisön pyynnöstä. ihmisillä on valtava kaipuu tunne-elämyksiin. Levyt ja konsertit ovat tärkeitä. Ihmiset ovat yllättävän rohkeita heittäytyessään musiikkiin ja tunteisiin. Se on hienoa ja kannustavaa.”

Haavisto on konserttilavalla ilman teatteriroolia, mikä tuntuu hyvältä. Kaikille näyttelijöille roolin riisuminen ei ole yhtä helppoa.

”Olen niin pitkään heilunut omillani ja tehnyt juttuja itse, jos niitä ei ole kukaan tarjonnut.
Olen oppinut, että on pakko uskaltaa olla oma itsensä, aina ja kaikessa elämässä. Se ei ole välttämättä helppoa, ja se vaatii rohkeutta.”

”Tässä iässä ei olla nuoria. Tässä iässä ei olla vielä vanhojakaan. Tässä iässä on kuunneltava kuullakseen. On katsottava nähdäkseen. On ymmärrettävä ymmärryksen lisääntyvää tarvetta.”

Teksti Päivi Loponen

Tässä iässä-levy kaupoissa 19.9.2014. Single ”Avaa vasta kun olet 40 v.” julkaistaan jo 15.8.
Levynjulkaisukonsertti Järvenpää-talossa keskiviikkona 29.10.2014 klo 19.


LISÄTIETOJA KONSERTISTA:
Jari Salminen / Järvenpää-talo
jari.salminen@jarvenpaatalo.fi / Puh. 040-315 2726

Liput Lippupisteestä alk. 23 €

Ti-Ti Nallen Joulu-uniTi-Ti Nallen Joulu-uni 02.11.

Su 2.11. klo 15 ja 18 Ti-Ti Nallen Joulu-uni

 

Liput Lippupisteestä alk. 23,50 €

Mika Eirtovaara - Nauru pitkästä ilosta!Mika Eirtovaara - Nauru pitkästä ilosta! 07.11.

Pe 7.11. klo 19 Mika Eirtovaara – NAURU pitkästä ilosta!

Mitä saadaan, kun yhdistetään näyttelijän koulutus, SM-tason urheilijan räjähtävä liike-energia ja huikean absurdi ajatusmaailma? No tietenkin naurua! Stand up -koomikko Mika Eirtovaara todistaa syksyllä suomalaisille, että pitkästä ilosta ei todellakaan synny itku. Siitä syntyy ainutlaatuinen, kahden tunnin nauruelämys.

Mikan mielestä suomalaisten vakava suhtautuminen elämään näkyy kaikessa, sananlaskuja myöten, ja siihen on tehtävä muutos ensi tilassa! Siksi peräti 33 paikkakuntaa ympäri Suomen saa kokea pitkän ilon autuaaksitekevän voiman konserttisaleissa 26.9.–13.12.

Mikan omalaatuisessa maailmassa mikään ei ole niin kuin voisi kuvitella, vaan hän maalaa aivan uuteen uskoon sekä ihmisten että eläinten käyttäytymisen, erilaiset maailmankatsomukset ja tavat eri kulttuureissa. Esityksen aikana varmaa on vain se, ettei nauru taukoa hetkeksikään. Ja esityksen jälkeen… no, tuskin enää katsot maailmaa kuten ennen. Katsojan onneksi Mika on kuitenkin pohjimmiltaan lempeä ja ystävällinen – pähkähullu, mutta sympaattinen kaveri, jonka puolelle on helppo asettua.

Järjestäjä: Suomen Stand Up Club

Liput Lippupisteestä 28,50 €

Haloo Helsinki! Kiitos ei ole kirosanaHaloo Helsinki! Kiitos ei ole kirosana 13.11.

To 13.11. klo 19 Haloo Helsinki - Kiitos ei ole kirosana

Haloo Helsinki!
Kiitos ei ole kirosana -kiertue

Haloo Helsinki! on vakiinnuttanut jykevän aseman suomirockin kentässä positiivisella energiallaan, musiikillaan ja karismallaan. Yhtyeellä on takana yli 500 keikkaa, se on julkaissut 16 singleä, neljä albumia ja oli sekä radioiden soitetuin kotimainen artisti, että vuoden kuunnelluin artisti Spotifyssa vuonna 2013.

Luvassa on kattava konserttisalikiertue, joka starttaa 10. lokakuuta Mikkelin Mikaelista. Kiitos ei ole kirosana-kiertue käsittää kaikenkaikkiaan 11 konserttisalikeikkaa.

www.haloohelsinki.fi
www.facebook.com/haloohelsinki
http://instagram.com/haloohelsinki_official

Järjestäjä: Warner Music Live

Liput Lippupisteestä 32,90 €

Sinitaivas -konserttiSinitaivas -konsertti 14.11.

Pe 14.11. klo 19 Sinitaivas -konsertti

Seinäjoen Tangomarkkinat 30 vuotta Sinitaivas Jälleen marraskuussa on aika pitkät perinteet omaavalle Sinitaivas-konserttikiertueelle. Tänä vuonna teemana on Seinäjoen Tangomarkkinat 30 vuotta. Valovoimaiset esiintyjät tuovat piristävän tuulahduksen syksyn pimeneviin iltoihin, jolloin musiikin taianomainen hetki vie mukanaan.

Esiintyjäkaartissa loistavat - Tangokuningatar 2014 Maria Tyyster - Tangokuningas 2014 Teemu Roivainen - Heidi Pakarinen - Kyösti Mäkimattila - Leif Lindeman - Marko Maunuksela

Säestyksestä vastaa Fantasia-orkesteri 

www.auraviihde.fi/sinitaivas2014 

Liput Lippupisteestä alkaen 44,50 €

Tee illastasi täydellinen, tilaa itsellesi ja seurueellesi unohtumaton VIP-paketti! Myynnissä nyt!

SINITAIVAS ALL INCLUSIVE

All Inclusive paketti sisältää:

- konserttilipun
- naulakkopalvelun
- all inclusive - passin
- alla olevan menun klo 17.30 alkaen

Alkujuoma
****
Hiillostettua lohta ja fenkoli-punasipulihilloketta
Aurajuusto-päärynäsalaattia ja paahdettuja pähkinöitä
Vihersalaattia ja tyrnivinegretteä
Fazerin leipävalikoima ja voita
* * *
Maissikanaa ja tummaa appelsiinikastiketta
Lämmintä kasvis-vuohenjuustosalaattia
* * *
Piparkakkumoussea

VÄLIAIKATARJOILU:
Kahvit ja macarons (2 kpl/ hlö)

Ruokajuomat eivät sisälly paketin hintaan.Kysy lisää juomatilauksista Järvenpää-talon myyntipalvelusta,
puh. 020 729 6395
All Inclusive paketin hinta 88,50 € /hlö
Pidätämme oikeuden muutoksiin
Hinta sis. alv

 

Raskasta JouluaRaskasta Joulua 16.11.

Su 16.11. klo 19 Raskasta Joulua

 

Jättimenestykseen viime jouluna yltänyt Raskasta Joulua –kiertue palaa tänä vuonna entistä suurempana. Massiiviseen tuotantoon on syynsä, sillä Raskasta Joulua juhlii tänä vuonna jo 10-vuotista taivaltaan. Tuttuun tapaan solistit vaihtelevat paikkakunnittain, mutta varsinaisessa 10-vuotisjuhlakonsertissa Helsingin jäähallissa 18.12. esiintyvät lähestulkoon kaikki kiertueen solistit: Marco Hietala, Tony Kakko, JP Leppäluoto, Elize Ryd, Antti Railio, Ari Koivunen, Ville Tuomi, Antony Parviainen, Pasi Rantanen, Tommi ”Tuple” Salmela ja Kimmo Blom. Paikkakuntakohtaiset esiintyjät ilmoitetaan myöhemmin.

Viime vuonna julkaistu Raskasta Joulua –albumi oli sekin suurmenestys; albumi myi platinaa eli yli 20 000 kappaletta.

Liput Tiketistä!

HiipparitHiipparit 18.11.

Ti 18.11. klo 19 Hiipparit

Helsinkiläisen UIT:n tuottama Hiipparikvartetti on Kipparikvartetti 2.0, svengaavilla sovituksilla 2010 -luvulle päivitetty lauluyhtye. Musiikkipitoisesta ravintolashow'sta eivät lopu vitsit kesken näyttelijöiden Puntti Valtonen, Jussi Lampi ja Mikko Rantaniva sekä Jean S:n Timo Kärkkäisen noustessa estradille - varsin paljaana: a cappella eli moniääniseen ja monipuoliseen säestyksettömään lauluun luottaen.

Järjestäjä: Järvenpää-talo ja UIT

Liput Lippupisteestä 27 €

Hengaillaan - Kirkan hitit ja tarinatHengaillaan - Kirkan hitit ja tarinat 21.11.

Pe 21.11 klo 19 Hengaillaan - Kirkan hitit ja tarinat


Esiintyjät Sami Hintsanen, Muska Babitzin ja Alexandra Babitzin

Liput Lippupisteestä alk. 41,50 €

Tuotanto: Dexteatteri Oy

Näillä palkoilla ei maksetaNäillä palkoilla ei makseta 21.11.-29.11.

Dario Fo:

Näillä palkoilla ei makseta

 

Ruuan hinta nousee! Elinkustannukset kohoavat pilviin! Jotain on tehtävä!

Naiset nousevat kapinaan ja päättävät kantaa maksamatta supermarketista ruokaa ulos niin paljon kuin haluavat. Aviomiehet pidetään pimennossa ja näin alkaa farssi, joka on täynnä vauhtia, kreisiä menoa ja osuvaa yhteiskuntakritiikkiä.

Tämä Nobel-palkitun Dario Fon farssi on saanut yleisön nauramaan jo vuodesta 1972 ja nyt entistä ajankohtaisempana, uutena Liisa Ryömän suomennoksena Järvenpään teatterissa.

Esityksen kesto väliaikoineen n 2,5 h. 

Esitykset Järvenpää-talon Kellariteatterissa:

Pe 21.11 klo 19
La 22.11 klo 18
Su 23.11 klo 15
To 27.11 klo 19
Pe 28.11 klo 19
La 29.11 klo 18

 

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani: KäpälikköTuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani: Käpälikkö 22.11.

La 22.11. klo19 Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani: Käpälikkö

 

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani kulkee vahvasti omaa polkuaan sekoittaen rytmikkääseen ilmaisuunsa suomalaista kaihoa, elokuvallista kirarointia ja tarinallisia tekstejä.
Kaihon Karavaani on päästänyt yhteisen luovuuden valloilleen, joka aukeaa energisellä palolla elävän yleisön edessä.
Kiertueella kuullaan yleisölle rakkaita hittejä ja keikkaklassikkoja, tottakai!

Järjestäjä: Koetinkivi
 
Liput Lippupisteestä: 34,50 €

Tee illastasi täydellinen, tilaa itsellesi ja seurueellesi unohtumaton VIP-paketti! Myynnissä nyt!

TUURE KILPELÄINEN JA KAIHON KARAVAANI - ALL INCLUSIVE

All Inclusive paketti sisältää:

- konserttilipun
- naulakkopalvelun
- all inclusive - passin
- alla olevan menun klo 17.30 alkaen

Alkujuoma
****
Hiillostettua lohta ja fenkoli-punasipulihilloketta
Aurajuusto-päärynäsalaattia ja paahdettuja pähkinöitä
Vihersalaattia ja tyrnivinegretteä
Fazerin leipävalikoima ja voita
* * *
Maissikanaa ja tummaa appelsiinikastiketta
Lämmintä kasvis-vuohenjuustosalaattia
* * *
Piparkakkumoussea

VÄLIAIKATARJOILU:
Kahvit ja macarons (2 kpl/ hlö)

Ruokajuomat eivät sisälly paketin hintaan.Kysy lisää juomatilauksista Järvenpää-talon myyntipalvelusta,
puh. 020 729 6395

All Inclusive paketin hinta 82 €/ hlö

Hinta sis. alv
Pidätämme oikeuden muutoksiin

 

 

Joutsenlampi Joutsenlampi 25.11.

Ti 25.11. klo 19  Joutsenlampi

 Romanttinen asetelma, majesteettinen koreografia ja unohtumaton tarina tuomitusta rakkaudesta tekevät Joutsenlammesta yhdessä täydellisen klassisen baletin, joka on yleisön rakastama kaikkialla maailmassa.Prinssi Siegfried löytää syrjässä olevalta järveltä kuninkaan palatsin läheltä Odetten, kauniin tytön, jonka ilkeä Von Rohtbart on muuntanut joutseneksi. Loitsu voidaan rikkoa vain, kun mies lupaa ikuisen rakkauden.
Siegfried, joka rakastuu välittömästi Odetteen, vannoo vapauttavansa Odetten vankeudesta. Von Rothbart narraa Siegfriedin kuitenkin tämän syntymäpäivävastaanotolla vannomaan rakkautensa velhon tytölle Odilelle, joka oli naamioituneena
Odetten peilikuvaksi. Järvellä prinssi näkee näkymän todellisesta rakkaudestaan, joten hän ryntää järven rannalle löytääkseen Odetten. Hän tietää, että vain rakastajien kuolema voi nostaa kirouksen ja yhdistää heidät ikuisesti.
 
Järjestäjä: Eurospectacles
 
Liput Lippupisteestä alkaen: 53,50 / 46 €

Tango ArgentinaTango Argentina 26.11.

Ke 26.11.2014 klo 19 Tango Argentina

Argentiinan parhainta tangoa täynnä intohimoa, voimaa  ja tunnetta

Koe matka historian tunnetuimpiin tangoihin kautta aikojen. Kappaleet kuten La cumparsita, Mi Buenos Aires querido sekä El día que me quieras  vangitsevat kuulijansa kiihkeillä rytmeillään ja intohimoisella sielukkuudellaan.

Taiteellinen pari tuntinen esitys yhdistelee upeasti orkesteria, balettia sekä laulua.
Olennaisena instrumenttina toimii harmonikansukuinen bandoneon, jonka rytmit ja esteettiset liikkeet täydellisesti määrittelevät Argentiinalaisen tango syvintä olemusta.

Liput Lippupisteestä alkaen 52,50 /45 €

Juhlan Aika! Ninni Poijärvi, Edu Kettunen, Olli HaavistoJuhlan Aika! Ninni Poijärvi, Edu Kettunen, Olli Haavisto 29.11.

La 29.11. klo 19 Juhlan Aika! Ninni Poijärvi, Edu Kettunen, Olli Haavisto

Järvenpää-talossa on tiedossa monipuolinen ilta jonka aikana juhlitaan Ninni Poijärven 40 v. juhlavuotta ja neljännen soololevyn julkaisua, Edu Kettusen uuta levyä sekä Järvenpään oman pojan, pedal steel-mestarin Olli Haaviston 60 v -syntymäpäiviä

Järjestäjä: Järvenpää-talo

Liput Lippupisteestä 23/ 18 €

 Tuusulanjärvi Big Band 30-vuotisjuhlakonsertti Tuusulanjärvi Big Band 30-vuotisjuhlakonsertti 30.11.

Su 30.11. klo 15 Tuusulanjärvi Big Band 30-vuotisjuhlakonsertti  

Tuusulanjärvi Big Band juhlistaa 30- vuotista uraansa musiikkikavalkaadilla useiden eri solistien voimalla.

Liput Lippupisteestä 27,50 €

 

Aino Venna  Aino Venna 03.12.

Ke 3.12.klo 19 Aino Venna 


Laulaja-lauluntekijä Aino Vennan musiikki flirttailee chansonien ja vanhan rock'n rollin kanssa ja ottaa viitteitä laulelmista ja italoiskelmistä. Sanoitukset ammentavat menneestä maailmasta, kirjoista ja elokuvista.

Ainon parin vuoden takainen esikoisalbumi Marlene oli arvostelumenestys. Syksyllä 2014 julkaistaan hänen toinen albuminsa, joka on edeltäjäänsä tummasävyisempi ja saanut vaikutteita roots-musiikista. Viime aikoina Ainoa on kuultu muun muassa Radio Ma Chérie -singlellä, Savoy-teatterin uudenvuodenkonsertissa, Naisten Linjan Jaa salaisuus -kampanjavideolla sekä Anssi Kelan isännöimässä Hetkiä Kalliossa -tv-ohjelmassa.    

Liput 16,50/14,50/8,50 € (sis. palvelumaksun) Järvenpää-talon lipunmyynnistä, muista Lippupisteen myyntipisteistä ja tuntia ennen konserttia ovelta, www.lippu.fi

Järjestäjä: Järvenpään kulttuuri- ja tapahtumapalvelut
Lisätiedot: p. 040 315 2201, laura.sallinen@jarvenpaa.fi

The Great Film MusicThe Great Film Music 05.12.

Pe 5.12 klo 19 The Great Film Music

Maailman suosituimpia elokuvasävelmiä ja musikaali esittävä The Great Film Music –kiertue saapuu Suomeen marras-joulukuussa. Nimenomaisesti tätä kiertuetta varten koottu runsaan 30 hengen kansainvälinen esiintyjäjoukko tuo orkesterin ja solistien tulkitsemana lavalle kaksituntisen kavalkadin unohtumattomia valkokankaan sävellyksiä.

Konserteissa kuullaan mm. sävelmiä elokuvista Out of Africa, The Godfather,Cinema Paradiso, Pirates of the Caribbean, Star Wars, The Leopard, Harry Potter, The Mission, White Christmas, The Phantom of the Opera, Cats, My Fair Lady, The Sound of Music, sekä monista muista klassikoista.

Yli 45 hengen orkesteri saavat näyttämön elämään, ja katsojat viedään matkalle elokuvahistorian maailmaan. Huilut, viulut, kitarat, rummut ja muut soittimet loihtivat tunnelmakuvia kuuluisista komedioista, rakkauselokuvista ja toimintajännäreistä. The Great Film Music –kiertue on valloittanut jo tuhansia ihmisiä ympäri maailman, ja marras-joulukuussa tämä ainutkertainen elokuvamusiikin kiertue saapuu Suomeen.

Järjestäjä BB5 Productions

Liput Lippupisteestä 42 / 36 / 32 €

Itsenäisyyspäivän juhlakonserttiItsenäisyyspäivän juhlakonsertti 06.12.

La 6.12. klo 14 Itsenäisyyspäivän juhlakonsertti

Järvenpään kaupungin itsenäisyyspäiväkonsertissa esiintyy Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston orkesteri johtajanaan Pekka Häkkinen. Yleisölle on kahvitarjoilu konsertin jälkeen. Vapaa pääsy.

Järjestäjä: Järvenpään kaupunki
Lisätiedot: p. 040 315 2201, laura.sallinen@jarvenpaa.fi

White ChristmasWhite Christmas 11.12.-15.12.

To 11.12. klo 19 & ma 15.12. klo 19 White Christmas

White Christmas on jouluinen viihdekonsertti, joka luo säihkyvää joulutunnelmaa salin täydeltä yli sadan esiintyjän voimin. Maamme suurin showkuoro; Viihdekuoro Buffo solisteineen valloittaa jälleen vauhdikkaassa joulukonsertissaan.


Suuren kysynnän vuoksi, yleisön pyynnöstä, konsertti esitetään Järvenpää-talossa kahdesti. Buffo on esiintynyt Suomen suurimmissa konserttisaleissa loppuunmyydyille katsomoille jo 15 vuoden ajan. Vauhdikkaista showkonserteistaan tunnettu kuoro huokuu räiskyvää naisenergiaa, eikä jätä ketään kylmäksi.

Tutut, iloiset joululaulut soivat uusina ja raikkaina sovituksina, tuoden piparin tuoksuisia joulumuistoja kuulijoilleen. Herkempää tunnelmaa lavalle loihtivat konsertin upeat solistit: Teijo Lindström ja Marko Kostiainen, jotka ovat ihastuttaneet yleisöä laulullaan kotimaan lisäksi myös muualla Euroopassa.

Kimallusta, vauhtia ja kulkusten kilinää sekä jouluista musiikin ilotulitusta!
Tätä kaikkea ja valkeaa joulua tarjoaa White Christmas!


Liput Lippupisteestä 29,50 € 

Tuotanto: Tema Music Productions

The Cotton Club SHOWThe Cotton Club SHOW 16.12.

Ti 16.12. klo 19 The Cotton Club SHOW

The Cotton Club Show tuo uudelleen lavalle New Yorkin Harlemissa sijainneen kuuluisan yökerhon gangstereiden, huumeiden ja alkoholin aikakaudelta. Yökerhon historia inspiroi myös ohjaaja Francis Coppolaa, jonka saman niminen elokuva teki yökerhon tunnetuksi.

Cotton Clubin show-esityksissä esiintyivät monet jazzin suuruudet Louis Armstrong mukaan lukien. Vuodesta 1927 alkaen Duke Ellingtonin orkesteri musisoi Cotton Clubilla illasta toiseen kolmen vuoden ajan. Lopulta voidaan sanoa koko jazz-musiikin levinneen Yhdysvaltoihin ja muualle maailmaan juuri tästä Harlemin kuuluisimmasta yökerhosta.

Konsertissa esiintyy Jazz Orchetra The Cotton Club Revue tähtinään trumpetisti Longineu Parsons, laulaja-kitaristi Ike Woods sekä tanssiryhmä Jubilee Dance Theatre näyttävällä steppiesityksellään.

Liput Lippupisteestä alkaen 53,50 €

Iloinen JoulukonserttiIloinen Joulukonsertti 17.12.

Ke 17.12. klo 19 ILOINEN JOULUKONSERTTI - FINLANDERS & 7 SEINÄHULLUA VELJESTÄ


Joulu tulee - nyt on aika valmistautua!

Finlanders ja Seinähullut ottavat kaiken irti joulusta. Vaikkei uusi lumi ole vielä ehtinyt maahan joulusuunnitelmat hiipivät jo ajatuksiin.

Iloinen Joulukonsertti täyttää tänä vuonna 10 vuotta

Valoköynnösten vilkutusta, pimeneviä iltoja ja mukaansatempaavaa viihdettä. Joulu on iloinen asia ja se tuntuu aina, tavalla tai toisella, erityiseltä. Suunnitelmat muuttuvat ajan hengen mukaisesti ja samalla perinteitä säilyy, kuten Iloinen Joulukonserttikiertue, joka viettää tänä vuonna 10-v. juhlavuottaan.

Pyöreiden vuosien kunniaksi on luvassa tuvan täydeltä musiikillista ilottelua; Todellista piristysruisketta, joulumusiikin aarteita ja hemmottelua joulunalusaikaan. Varmasti jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain...joulunpunaista!

Lavalla nähdään ansioituneet ilon lähettiläät ja musiikin ammattilaiset Jussi Lammela, Aarne Hartelin, Kari Lehtomäki, Lasse Paasikko, Timo Pelander, Pasi Ketola, Seppo Korjus, Risto Purhonen, Raimo Smedberg, Arto Hyötyläinen ja Reijo “Takku” Ylinen.

Jouluisat kärrynpyörät pyörii jo - hyppää kyytiin! Joulu on tässä ja nyt!

www.auraviihde.fi/iloinenjoulukonsertti2014

Liput Lippupisteestä alk. 44,50 €

Tee illastasi täydellinen, tilaa itsellesi ja seurueellesi unohtumaton VIP-paketti! Myynnissä nyt!

ILOINEN JOULUKONSERTTI ALL INCLUSIVE

All Inclusive paketti sisältää:

- konserttilipun
- naulakkopalvelun
- all inclusive - passin
- alla olevan menun klo 17.30 alkaen

Alkujuoma
****
Vihersalaattia ja puolukkavinegretteä
Jäämeren katkarapuja ja tillimajoneesia
Vodkalla graavattua lohta ja karpalohilloketta
Piparjuurimausteista porosalaattia
Fazerin leipävalikoima ja voita
* * *
Pitkään haudutettua karitsan paahtopaistia ja tummaa portviinikastiketta
Uunissa paahdettuja puikulaperunoita ja juureksia
* * *
Valkosuklaa-piparkakkumoussea
Finlandia-marmeladikuulia

VÄLIAIKATARJOILU:
Kahvia, teetä ja macarons (2 kpl/ hlö)

Ruokajuomat eivät sisälly paketin hintaan. Kysy lisää juomatilauksista Järvenpää-talon myyntipalvelusta,
puh. 020 729 6395

85,50 € / hlö

Hinta sis. alv
Pidätämme oikeuden muutoksiin

 

Riku Niemi Orchestra: Toinen jouluRiku Niemi Orchestra: Toinen joulu 18.12.

To 18.12. klo 19 Riku Niemi Orchestra: Toinen joulu


Riku Niemi Orchestra solisteinaan Arja Koriseva ja Amadeus Lundberg

Riku Niemi Orchestran tonttujoukot eivät hiivi varpahillaan mutta lomittavat tänäkin vuonna pukkia ja lahjovat jälleen häpeilemättä suomalaista konserttiyleisöä. Mukaan piiriin kuusen ympäri lähtevät taiteilijajuhlavuottaan viettävä tangokuningatar emerita Arja Koriseva ja vastikään menestysalbumin julkaissut Amadeus Lundberg. Yleisökin pääsee halutessaan laulamaan suuren 25-henkisen orkesterin säestyksellä.

Liput Lippupisteestä alkaen 32,50 €

Ryhmäalennuksia (väh. 10 hlöä) koskevat tiedustelut: rikuniemiorchestra@gmail.com

Konsertin kesto noin 2 h 15 min sisältäen väliajan

Tuotanto Riku Niemi Orchestra

www.rikuniemiorchestra.com

Tee illastasi täydellinen, tilaa itsellesi ja seurueellesi unohtumaton VIP-paketti! Myynnissä nyt!

RIKU NIEMI ORCESTRA: TOINEN JOULU - ALL INCLUSIVE

All Inclusive paketti sisältää:

- konserttilipun
- naulakkopalvelun
- all inclusive - passin
- alla olevan menun klo 17.30 alkaen

Alkujuoma
****
Vihersalaattia ja puolukkavinegretteä
Jäämeren katkarapuja ja tillimajoneesia
Vodkalla graavattua lohta ja karpalohilloketta
Piparjuurimausteista porosalaattia
Fazerin leipävalikoima ja voita
* * *
Pitkään haudutettua karitsan paahtopaistia ja tummaa portviinikastiketta
Uunissa paahdettuja puikulaperunoita ja juureksia
* * *
Valkosuklaa-piparkakkumoussea
Finlandia-marmeladikuulia

VÄLIAIKATARJOILU:
Kahvia, teetä ja macarons (2 kpl/ hlö)

Ruokajuomat eivät sisälly paketin hintaan.Kysy lisää juomatilauksista Järvenpää-talon myyntipalvelusta,
puh. 020 729 6395

80,50 € / henkilö

Hinta sis. alv
Pidätämme oikeuden muutoksiin

 

Arkisto: Uusimmat 2014 2013 2012