BEETASALPAAJAT – Ilari Johansson ja Niko Kivelä

Vaikuttava aine: Nauru
Annostus: Roppakaupalla pohjanmaan kautta vähän ennen joulua
Määrätty: Stressin ja ahdistuksen lievittämiseen, rentoutumiseen. Sopii myös sydänoireisille, raskaana oleville, turkulaisille ja tyhmille. Jos havaitset haittavaikutuksia, tarkista, onko pipo kireällä.

Suomalaiset syövät ihan liikaa lääkkeitä. Siksi kaksi maamme siekailemattominta stand up -koomikkoa nousee suomalaisille konsertti- ja teatterilavoille Beetasalpaajat-kiertueellaan peräti 11 kaupungissa syksyllä 2018. Beetasalpaajien tavoin Ilari Johansson ja Niko Kivelä lievittävät stressiä, poistavat jännitystä, rentouttavat ja parantavat sydäntä – niin omiaan kuin yleisönkin – ja kaikki tämä ilman lääketeollisuuden myötävaikutusta.

Beetasalpaajat-show ammentaa Kivelän ja Johanssonin omista elämistä; ruodittavana on skaala arjen ja yhteiskunnan ilmiöitä, jotka herättävät herroissa tunteita hyvässä tai pahassa. Yhteensä 40 vuoden ja yli 4000 keikan kokemuksella Beetasalpaajat naurattavat varmemmin kuin mikään kemiallinen yhdiste.

Niin Niko Kivelä kuin Ilari Johanssonkin ovat suomalaisen stand upin pioneereja. Niko Kivelän Minä!-nimeä kantaneet kolme stand up -soolokiertuetta saivat ylistäviä kehuja maan joka kolkassa. Ilari Johansson on niin ikään nähty ympäri Suomen stand up -lavoja soolona (mm. Turvasana 2015 ja Avohakkuu 2017). Hän myös toimi YLEn stand up -ohjelma Naurun tasapainon päätuomarina kaikilla kolmella kaudella. Yhdessä miehet ovat kiertäneet säännöllisen epäsäännöllisesti liki 20 vuotta ja heidän soolokiertueitaan on nähty yhteensä yli 100 000 kertaa.

  Tilaa Fazerin väliaikatarjoilu ›