Eero Raittinen & Knucklebone Oscar – Bad Ass Blues

Tinkimätöntä bluesia ja pakaroita kuumottavaa rokkenroll -rouhetta! Eero Raittisen ja Knucklebone Oscarin liveshow on tiukassa iskussa. Syksyllä combo rähjää halki Suomen “Bad Ass Blues” -konserttisalikiertueella.

Myös herrojen suitsutettu levy-yhteistyö on saanut jatkoa modernilla Witch Queen of New Orleans -sinkulla. Lazer Bluesia, josta kuullaan vielä lisää! Levytysrintamalla pitkään hiljaiseloa viettänyt Raittinen elääkin uutta kukoistuskautta ja on julkaissut viime aikoina muusiikkia tiivimmin kuin vuosiin.

Lisää löylyä ja naama punoittamaan! Luvassa on ”tough blues with a big bad ass factor”

Kuuntele tästä uusi Eero Raittinen & Knucklebone Oscar: Witch Queen of New Orleans -digisingle http://stupido.fi/witchqueen/

lue tästä Soundilehden artikkeli https://www.soundi.fi/uutiset/rammstein-bluesia-zz-topin-kasarisoundia-knucklebone-oscar-ja-eero-raittinen-tykittelevat-kunnolla/

Tähän konserttiin on käytössä myös yhdistelmälippu, jolla pääset sekä Honey B. &  T-Bonesin että Eero Raittinen &  Knucklebone Blues Bandin keikalle Järvenpää-talolla! Yhdistelmälipun hinta 35,50€ (sis. palvelumaksun) Yhdistelmälipun voit ostaa TÄSTÄ!

 

  Tilaa Fazerin väliaikatarjoilu ›