Kuoron riveissä laulaa rautaisia musiikin, teatterin ja taidealan ammattilaisia. Konserteissa ja produktioissa ryhmä rakentaa yhteyksiä eri taiteenlajien välille ja pyrkii löytämään aina uusia itseilmaisun muotoja. Aitous, läsnäolo, monipuolisuus ja uteliaisuus ovat kuoron vahvuuksia.
Emma Salokoski Voicesin juuret juontavat vuoden 2010 Kuorosota-ohjelmaan ja Emma Salokosken luotsaaman Helsingin joukkueeseen. Pieni a cappella –naislauluyhtye on sittemmin kasvanut suuremmaksi kollektiiviksi, mutta edelleen porukan liimana toimivat yhteishenki, vertaistuki ja ystävyys – mikä myös näkyy ja kuuluu.
Emma Salokoski Voices julkaisee syksyllä 2024 ensimmäisen levynsä. Levy koostuu kuorolle tilatuista uusistä sävellyksistä suomalaiseen runouteen. Levyllä lauletaan kolmella kielellä; suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Levy sisältää myös kolme laulua kuorolaisten omasta kynästä, ja esittelee joukon lahjakkaita solisteja kuten Sanni Reilin, Iina Salin, Veera Raatikainen, Linda Hasan ja Kati Mäkelä-Niemi.
“There is a crack in everything, that’s how the light gets in” – Leonard Cohen