Koska:
24.10.2020 @ 19:00
2020-10-24T19:00:00+03:00
2020-10-24T19:15:00+03:00
Hinta:
33,50/ 35,50 €
Jarkko Ahola - Vain kotka lentää aurinkoon

Jarkko Ahola Vain kotka lentää aurinkoon -kiertueelle loka-marraskuussa

Viime syksynä upean Metallisydän -albumin julkaissut Jarkko Ahola lähtee yhdeksän keikan Vain kotka lentää aurinkoon -kiertueelle lokakuun lopussa.

Elämäni biisi -ohjelmassa hurmannut rocktenori odottaa syksyn esiintymisiä jo innolla:

”Koronan hiljentämä kevät ja samoissa höyryissä alkanut kesä on kasvattanut nälkää päästä esittämään elävää musiikkia oikealle yleisölle. Syksyn Kotka lentää aurinkoon -kiertue jatkaa seikkailujani musiikin parissa: jotain tuttua, jotain uutta, jotain suurta, jotain pientä – pääasia että jotain hyvää ja täysillä tehden. Olen aina pyrkinyt esittämään kuulijoilleni kaikenlaista musiikkia itseni ja bändini näköisinä versioina moninaisia tunnelmia luoden. En malta odottaa, että pääsen jälleen lavalle yleisöäni viihdyttämään. Nautitaan rauhallisesta kesästä ja otetaan sitten syksyllä kunnon annos musiikkia elämiämme sulostuttamaan!”

JARKKO AHOLAN VAIN KOTKA LENTÄÄ AURINKOON -KIERTUEESEEN MUUTOKSIA

Jarkko Aholan loka-marraskuulle 2020 suunniteltuun Vain kotka lentää aurinkoon -kiertueeseen on tullut muutoksia koronaviruspandemian aiheuttamien yleisörajoitusten takia. Kiertue jakautuu kahteen osaan ja lisäksi mukaan tulee kolme uutta konserttipaikkakuntaa sekä livestream-keikka.

Kiertue alkaa yhä alkuperäisen suunnitelman mukaan Järvenpää-talosta 24. lokakuuta. Myös Helsingin Kulttuuritalon, Turun Logomon, Jyväskylän Paviljongin, Lahden Sibeliustalon ja Oulun Club Teatrian konsertit järjestetään alkuperäisen aikataulun mukaan. Sen sijaan Hämeenlinnan Verkatehtaan, Kouvolan Kuusankoskitalon ja Mikkelin Mikaelin konsertit siirtyvät maaliskuulle 2021. Maaliskuussa Jarkko Ahola konsertoi myös Hyvinkäätalossa, Iisalmen Kulttuurikeskusksessa ja Kajaanin Kaukametsänsalissa. Nämä paikkakunnat saatiin mukaan uusien kiertuejärjestelyiden myötä. Lisäksi tarjolle tulee mahdollisuus osallistua kiertueen avaavaan Järvenpää-talon konserttiin livestriimin kautta. 

Linkki livestriimin lipunmyyntiin: https://www.lippu.fi/event/jarkko-ahola-vain-kotka-lentaeae-aurinkoon-keikalla-fi-13248949/

JARKKO AHOLA
Jarkko Ahola tuli aikoinaan tunnetuksi Teräsbetonin laulaja-basistina ja biisinkirjoittajana. Hänen ensimmäinen sooloalbuminsa Ave Maria – Joulun klassikot (2012) on myynyt tuplaplatinaa ja myös sitä seuranneet levyt Suojelusenkeli – Joulun klassikot 2 (2014) ja Romanssi (2016) ovat myyneet platinaa ja kultaa. Rock-tenorin omia biisejä sisältävä albumi Mä tuun suo luo julkaistiin keväällä 2018 ja se nousi suoraan Suomen virallisen listan sijalle 2. Miehen viimeisin, syksyllä 2019 julkaistu Metallisydän-albumi sisältää sekä suomen- että englanninkielisiä rock-klassikoita. Ahola on yhdessä Waltteri Torikan kanssa esiintynyt täydelle Hartwall Arenalle jo kolmena vuotena peräkkäin.

Huom! Konsertissa ei väliaikaa!

Ikäraja: S

www.warnermusic.fi