Tilaisuus on siirretty 17.3.2021 päivästä uuteen ajankohtaan 17.11.2021. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan ja mahdolliset palautukset tulee tehdä 17.3. mennessä linkistä web.lippu.fi/palautus.

The Beatles-levyihin perustuva Jiri Nikkisen luotsaama juhlakonserttisarja saa jatkoa keväällä 2021, alunperin konsertti oli suunniteltu syksylle 2020, Let It Be-albumilla.

Levy julkaistiin 1970 yhtyeen viimeisenä pitkäsoittona, vaikka todellisuudessa se olikin nauhoitettu jo ennen Abbey Roadia.

Levyn syntyvaiheet olivat riitaisia ja aamu kahdeksalta käynnistyneet Twickenhamin elokuvastudioiden harjoitukset eivät juurikaan enää inspiroineet bändin jäseniä. Kaikki mitä musiikissa pystyi saavuttamaan, oli jo saavutettu. Levy oli raskas prosessi, jonka lopulta Phil Spector kursi kasaan lukemattomista eri kappaleiden otoista.

Kaikesta huolimatta asialla oli The Beatles ja kaikki mitä yhtye teki muuttui edelleenkin kullaksi. Niin tämäkin. Levyllä on mm. kaksi upeaa Paulin balladia, The Long And Winding Road ja Let It Be.

Tule mukaan nauttimaan maailman menestyneimmän pop/rock-yhtyeen musiikista Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Bandin intohimoisella opastuksella! Albumi-konsertin jälkeen toisella puoliajalla soi muut tutut huolella valikoidut Beatles-hitit. Ilta on yhtä ilotulitusta!

Dig it!

kesto 2 x 45 min, väliaika on

  Tilaa Fazerin väliaikatarjoilu ›