Tapahtuma peruttu! Lippurahjojen palautusta voit hakea oheisesta linkistä 21.3. mennessä  Lippu.fi lippujen palautus

Lukuisista hiteistään tunnettu Katri Ylander julkaisee uransa kuudennen studioalbumin perjantaina 23. helmikuuta. Mosaiikki-nimisen albumin kappaleissa liikutaan erilaisissa tunnelmissa elämän toiveikkuuden, haikeuden, ihastumisten, jatkuvan muutoksen ja luopumisen äärellä. Uuden albumin kera artisti lähtee kevätkiertueelle yhtyeensä kanssa.

Suomalaisia jo kohta kaksikymmentä vuotta musiikillaan koskettanut Katri Ylander julkaisee jatkoa jättihitin Sano mulle jotain kaunista sisältäneelle vuoden 2020 Yhteisii unelmii -albumilleen. Helmikuussa julkaistava Mosaiikki sisältää kymmenen pop-kappaletta, joiden tekstit liikkuvat ihmiselämään kuuluvien tunteiden kirjon äärellä.

Albumin nimibiisi Mosaiikki on Katrin mukaan lohdullinen kuvaus siitä, miten ihmiset ovat kuin mosaiikkeja, koostuessaan aina eletyllä hetkellä kaikista siihen mennessä koetuista kokemuksistaan ja palasista, jotka juuri sillä hetkellä rakentuvat kokonaisuudeksi. ”Välillä elämämme pirstaloituvat, mutta ainoa vaihtoehto on kasata palaset uudelleen ja jatkaa matkaa” Katri kertoo.

Mosaiikki-albumilta on jo aiemmin singleinä julkaistu kappaleet Täydellinen mulle, Autio talo, Hautaan asti, Kun me hajotaan ja radiohitti Yksi sydän.