Koska:
29.10.2022 @ 10:00 – 14:00
2022-10-29T10:00:00+03:00
2022-10-29T14:00:00+03:00
Hinta:
Maksuton
Koko perheen festivaali 2022

Järvenpään kulttuuri-, museo- ja kirjastopalvelut ja Järvenpään Opisto järjestävät Järvenpää-talolla, Järvenpään taidemuseossa ja kaupunginkirjastossa perheille suunnatun päivän, jonka aikana pääsee nauttimaan seikkailuista, musiikista, teatterista, askartelusta ja muusta mukavasta puuhailusta. Halloweenin alla tapahtuma tarjoilee juuri sopivasti kutkuttavan jännittäviä hetkiä, kummallisuuksia ja taikamaailmoja.

Koko ohjelma on täysin maksutonta. Huomioithan, että osaan ohjelmasta on rajallinen määrä lippuja, ja siksi maksuttomat liput varataan ennakkoon. Tule viihtymään yhdessä!

Järvenpää-talon kahvila palvelee seikkailijoita klo 10–14.

Järvenpää-talolla on myös maksuton, vartioitu narikka.Alla Järvenpää-talon ohjelma, tutustu koko ohjelmaan Järvenpään tapahtumakalenterissa: https://tapahtumat.jarvenpaa.fi/fi-FI/page/6329895b04aebc5ad0131445

***********************************************

JÄRVENPÄÄ-TALOLLA

Järvenpään Kuvataidekoulun askartelupaja klo 10–14, lämpiö (2.krs)

Askartele tapahtuman teeman hengessä Kuvataidekoulun opettajien johdolla sekä kuvauta itsesi kuvataidekoululaisten tekemien tinttamareskien luona. Tule samalla myös kuulemaan lapsille suunnatusta toiminnasta Kuvataidekoululla ja Järvenpään Opistossa.

Teatteri Tuike: Kummallinen kahvila klo 10.30 & klo 12 Juhani Aho -salissa (2.krs)

Luvassa on mm. maagisesti väriä vaihtavia juomia, kuplia, musiikkia, akrobatiaa ja paljon huumoria Kummallinen kahvila on sirkusta, taikuutta, tiedetemppuja ja teatteria yhdistävä sanaton esitys koko perheelle.

Esityksessä on katsottavaa niin aikuisille kuin lapsillekin. Sanattomuutensa vuoksi esitys sopii erinomaisesti myös eri kielisille yleisöille ja kuuroille.

Esitys sopii yli 3-vuotiaille. Kesto n. 30 minuuttia.

Varaa paikkasi klo 10.30 esitykseen etukäteen verkkolomakkeella: https://link.webropol.com/ep/kummallinenkahvila1

Varaa paikkasi klo 12.00 esitykseen etukäteen verkkolomakkeella: https://link.webropol.com/ep/kummallinenkahvila2

Maksimi 2 paikkaa/ilmoittautuja.

Mikäli ennen esitystä tilaa on vielä jäljellä, mukaan mahtuu myös ilman ennakkoilmoittautumista.

Hupsansaa ry: Mysteeritehdas klo 10–13 yleisölämpiössä (2.krs)

Salakujalla kurkistetaan omituisten sankojen ja pienten purkkien kansien alle! Tunnustele, tuoksuta ja aavistele mysteeritehtaan jänniä sekoituksia. Työpajassa voi ottaa polaroid-kuvan, johon saa askarrella oman kuvajalustan. Salakuja sisältää neljä aistipistettä, jotka kutkuttelevat niin tuoksu-, näkö- kuulo- kuin tuntoaistiakin!

Mukaan mahtuu 100 ensimmäistä askartelijaa aikuisen kanssa, ei ennakkovarauksia.

Sopii kaikenikäisille yhdessä aikuisen kanssa.