Leikkimökkisakki on riemukas seikkailu musiikkisadun maailmaan! Leikkimökkisakissa esiintyvät näyttelijät ja laulajat Sonja Lumme, Anna Hanski ja Arne Nylander. He vievät seikkailuillaan niin autiolle saarelle, kasvimaalle kuin taikametsäänkin. Esityksessä kuullaan paljon uusia, tarttuvia lastenlauluja. Ikäsuositus: 2–8 -vuotiaat. Kesto n. 30 min.

Liput: Leikkimökkisakin liput ovat maksuttomia, mutta niistä peritään Lippupisteen palvelu- sekä mahdollinen toimitusmaksu (Järvenpää-talon lipunmyynnissä 1,50 € / lippu). Esitykseen tulee kuitenkin lunastaa ennakkoon lippu Järvenpää-talon lipunmyynnistä, muusta Lippupisteen myyntipisteestä tai verkkokaupasta lippu.fi (myös ovimyynti tuntia ennen esitystä, ellei esitys ole ennakkoon loppuun varattu). Max 4 lippua / asiakas.

Esitys on osa Järvenpään kulttuuri- ja tapahtumapalveluiden sekä kirjasto- ja museopalveluiden Koko perheen festivaalia (klo 10–15), joka valtaa päiväksi lapsiperheille sopivalla ohjelmallaan kirjaston ja Järvenpää-talon. Katso koko ohjelma Koko perheen festivaalin Facebook-tapahtumasta: https://fb.me/e/VFyJc0PV