Koska:
19.8.2023 @ 10:00
2023-08-19T10:00:00+03:00
2023-08-19T10:15:00+03:00
Hinta:
Maksuton
KULTTUURIKUKKULAN KUHINAT

KULTTUURIKUKKULAN KUHINAT 19.8. KLO 10–13.30

Kulttuurikukkulan kuhinat on tapahtumapäivä, joka houkuttelee mukaan kaiken ikäiset lauantaina 19.8. klo 10–13.30 Kulttuurikukkulan alueelle eli Järvenpää-talon, kaupunginkirjaston, Järvenpään taidemuseon ja Sibelius-patsaan kulmille.

Luvassa on ohjelmaa moneen makuun: muun muassa sirkusryhmä Blind Gut Companyn hurjapäiset Kummaa kiepuntaa ja turmiontemppuja –esitykset Sibelius-salissa, musiikkiopiston konsertit Juhani Aho -salissa, kaksikielinen satuhetki kirjastossa (ukraina-suomi), varttiopastukset taidemuseossa, temppurata, kuvataide- ja käsityöpajoja sekä runsas kattaus Järvenpään Opiston liikuntakurssien kokeiluja, joista osa toteutetaan ulkona sään salliessa. Koko tapahtuman ajan taidemuseoon on myös maksuton pääsy.

Järvenpään Opiston ja Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston infopisteellä voi tutustua syksyn tarjontaan ja saada vinkkejä uusiksi harrastuksiksi! Pääset myös tutustumaan Järvenpää-taloon siirtyneisiin Järvenpään Opiston kuvataiteen tiloihin.

Ohjelma on täysin maksutonta. Osaan ohjelmasta osallistujia mahtuu rajallinen määrä – paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Ei ennakkoilmoittautumista.

Järvenpää-talolla on maksuton, vartioitu narikka ja kahvila (2. krs) palvelee tapahtuman ajan.

Muutokset ohjelmassa ja aikatauluissa ovat mahdollisia.

Tapahtuman järjestävät Järvenpään kulttuuri-, museo-, liikunta- ja kirjastopalvelut, Keskisen Uudenmaan Musiikkiopisto, Järvenpään Opisto sekä Järvenpään Opiston Kuvataidekoulu.

Tule viihtymään yhdessä!

Lue tarkempi ohjelma ja aikataulu Järvenpään tapahtumakalenterissa.