Koska:
14.11.2024 @ 18:00
2024-11-14T18:00:00+02:00
2024-11-14T18:15:00+02:00
Hinta:
24,50/ 20 €. Show&Dinner 59 €. Ryhmälippu yli 10 henk. 22 € /kpl

Miksi joku tunnustaa rikoksen, jota ei ole tehnyt? Miltä oikeusmurhat näyttävät? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastaa laulaja, oikeuspsykologi, työelämäprofessori ja tietokirjailija Julia Korkman upean yhtyeensä kanssa Lauluja Rikosrekisteristä -konsertissaan.

Esitys vie kuulijan musiikin ja faktapitoisten puheenvuorojen vuorotelemana rikosten maailmaan; muun muassa vääriin tunnustuksiin, läheisväkivaltaan ja oikeusmurhiin. Puheenvuoroissa käsitellään esimerkiksi rikollisuudelle altistavia tekijöitä, muistin epäluotettavuutta todistajien lausunnoissa ja nähdään, miten vääristyneitä ajatuksia läheisväkivalta voi saada aikaan. Synkästä aihepiiristä huolimatta konsertissa saa myös nauraa.

Tiedettä ja taidetta yhdistävä Korkman siirtyy saumattomasti laulajasta asiantuntijarooliin, kun konsertissa kuultavat faktaosuudet nostavat esille mielenkiintoisia ja ajankohtaisia mediastakin tuttuja rikosuutisia.

Musiikki on uudelleen sovitettuja ja tulkittuja kappaleita eri genreistä. Luvassa ovat esimerkiksi seuraavat klassikot: Here’s to You (Morricone & Baes), It’s Alright with Me (Porter), Every Breath (The Police) ja Bang Bang (Cher & Sonny).

Julia Korkmanin yhtye koostuu huippumuusikoista, jotka multi-instrumentalisteina vaihtavat suvereenisti soittimesta toiseen musisoiden välillä pianon tai trumpetin, rumpujen tai saksofonin takaa.

Julia Korkman – laulu, puheenvuorot
Aki Hauru – kitara, sovitukset
Teemu Mattsson – trumpetti, piano
Joakim “Jusu” Berghäll – saksofoni, rummut
Robi de Godzinsky – kontrabasso, sousafoni

Konsertin kesto: noin 3 tuntia, sisältäen väliajan.
Ikäsuositus: 15+

Show & Dinner
Hanki Järvenpää-talon ravintolatoimijan Compass Groupin kanssa yhteistyössä toteutettu koko illan Show & Dinner -elämys vaikkapa pikkujoulujuhlintaan!
Luvassa on konsertin teemaan kytketty Järvenpää-talolla tarjottava ”laittoman maittava dinner”, joka nautitaan ennen esitystä klo 16 alkaen todistajien läsnä ollessa. Rikollisen halpaan 59 € hintaan sisältyy: rikostuomioistuimen hyväksymä buffet-illallinen ennen esitystä ja väliajalla kahvi/tee sekä makea kahvileipä. Virkavallan hyväksymät ruokajuomat voi ostaa paikanpäältä. Tarkempi menu julkaistaan viimeistään elokuun alussa.

Show & Dinner -liput myynnissä lippu.fi-palvelussa.

Tapahtuman järjestäjä: Järvenpään kulttuuri- ja tapahtumapalvelut
Lipun tapahtumaan voi hankkia myös Järvenpää-talon lipunmyynnistä Kaikukortilla.