Lauluyhtye Brevis on seitsemän lahjakkaan nuoren naisen ja miehen a cappella -ryhmä. Yhtyeelle on ominaista laulannan kaunis sointi, moniäänisyys ja hienostunut musiikillinen tyylitaju.

Yhtye yhdistää erilaisia musiikkityylejä niin hengellisestä musiikista klassiseen kuin myös autenttisesta ukrainalaisesta kansanmusiikista jazziin.

Yhtye on ensimmäistä Suomen kiertuettaan varten valmistanut uuden konserttiohjelman, joka on nimeltään Karpaattien talvinen tarina. Konsertin ohjelma on musiikillinen matka Karpaateilla ennen joulua. Ohjelmassa on lauluja, joita esitetään Karpaattien alueella talviaikaan, joulua odotettaessa ja jouluna. Karpaattien talvinen tarina on verraton musiikkiteos, joka valloittaa kuulijan ensi tahdeista lähtien. Se on harmoninen kokonaisuus todellista ukrainalaista värikkyyttä ja muinaisten joululaulujen – koljadien ja štšedrikien – säveliä. Ukrainalaisen moniäänisen laulannan kauneus yhdistettynä ääni- ja visuaalisiin efekteihin saa aikaan unohtumattoman kokemuksen. Hyvä jouluinen mieli on taattu jokaiselle kuulijalle!

Tutustu lauluyhtyeeseen tästä:
https://www.youtube.com/watch?v=tl5qTrySve4