Järvenpää-talolta striimataan koronapandemian poikkeusaikana konsertteja suorana. Järvenpää-talon ovet pysyvät suljettuina koronapandemian aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi ainakin 13.5. saakka, ja kaikki talon tapahtumat on peruttu toukokuun loppuun asti. Sulkuaikana Järvenpään kaupungin kulttuuri- ja tapahtumapalvelut tuottaa kuitenkin konsertteja, jotka lähetetään Järvenpää-talon Sibelius-salista suorina verkkolähetyksinä Järvenpään kaupungin YouTube-kanavalla.  Konsertit jäävät YouTube-kanavalle myös myöhemmin katsottaviksi tallenteiksi.

Järvenpää-talon striimaukset alkavat torstaina 9.4. klo 15 Allegros-jousikvartetin Da Pacem Domine -konsertilla.

Konsertin ohjelmisto koostuu maailman esitetyimmän nykysäveltäjän, virolaisen Arvo Pärtin (s. 1935) musiikista, joka johdattaa meditatiivisuudellaan lempeästi kohti pääsiäispyhiä. Allegros-kvartetti esittää teokset Da Pacem Domine, Psalom, Summa sekä Fratres, joista viimeksi mainittu on Pärtin tunnetuimpia sävellyksiä. Konsertin teosesittelyihin voi tutustua Järvenpään kaupungin verkkosivuilla.
Allegros-kvartetissa soittavat Miina Järvi (1. viulu), Pia Pelkonen (2. viulu), Teemu Kupiainen (alttoviulu) sekä Lukas Stasevskij (sello). Perustamisvuodestaan 2004 lähtien kvartetti on toiminut aktiivisena konserttijärjestäjänä ja tuonut konsertteihinsa monia teosharvinaisuuksia eri genreistä. Kokoonpano on työllistänyt lukuisia freelancermuusikoita keikkaluontoisesti ja esiintynyt laajasti Suomessa, sekä myös Bangkokissa vuonna 2006 ja Pariisissa vuonna 2010.