Koska:
14.3.2024 @ 18:00
2024-03-14T18:00:00+02:00
2024-03-14T18:15:00+02:00
Hinta:
20 / 18 / 15 €. Ryhmälippu yli 10 henk. 15 € / kpl / Kaikukortti

Lumous-sirkusvarieté 2024 kiertää jälleen uudella esityksellään ympäri Suomen!

Lumous-sirkusvarieté 2024 kuljettaa tyylikkäällä kaoottisuudellaan katsojan läpi toinen toistaan häikäisevämpien sirkusnumeroiden. Uudessa esityksessä nähdään muun muassa nuorallatanssia, pari- ja notkeusakrobatiaa, taikuutta sekä cyr-renkaalla taiteilua.

Kannattelevana teemana Lumous-sirkusvarietéssa on sirkustaiteilijoiden lähes yliluonnollisen täydellinen olemus sirkusnumeron aikana – kontrastina numeroiden väleissä tapahtuvaan valtavaan kaaokseen ja raatamiseen. Sirkusnumeroiden lomassa nähdään kurkistus kulisseihin; kuinka suurinkin diiva joutuu lopulta puurtamaan ja mukautumaan, sekä millainen sekamelska hetkellisen järjestyksen ja tyylipuhtauden taustalla todellisuudessa onkaan.

Vuoden 2023 kiertue sai yleisöltä ja alan ammattilaisilta ylistäviä arvioita. Keväällä 2024 Lumous-sirkusvarieté palaa kattauksella uusia esiintyjiä ja sirkuslajeja, ja tuo keskieurooppalaisvivahteisen varieteen nähtäväksi myös suomalaisyleisölle.

Esiintyjät:
Hannu Juntunen – Taikuus, jongleeraus
Ira Oinonen – Notkeusakrobatia, pariakrobatia
Jere Virta – Pariakrobatia
Saila Jantunen alias Miss Divane – Löysä nuora
Hanna Närhisalo – Cyr-rengas

Kokonaisuuden ohjaus:
Hannu Juntunen

Ideointi:
Koko työryhmä

Vuoden 2023 esityksestä sanottua:

”Tyylikäs, kekseliäs, taidokas ja hienosti sovitettu. Kansainvälisen tason esitys kierrättää katsojansa tunteesta toiseen hauskasti ja koskettavasti.”
Pete Poskiparta, Mentalisti / Taikuri / Luovan alan yrittäjä

”Tämä oli ehdottomasti yksi parhaista näkemistäni varieteen ohjelmakokonaisuuksista. Ohjelma tarjosi korkeasta teknisestä taidosta huolimatta esteettisiä elämyksiä, yllätyksellisiä oivalluksia ja hauskoja käänteitä. Keveys ja helppouden tunne takasivat korkealuokkaisen esityksen.” Jorma Airaksinen, Suomalainen varietee- ja taikurilegenda / Taikuuden MM-pronssimitalisti

Ikäsuositus: 10 +

Kesto: noin 1 h 30 minuuttia, sisältäen väliajan. Lopullinen kesto tarkentuu lähempänä esitysajankohtaa.

Tapahtuman järjestäjä: Järvenpään kaupungin kulttuuri- ja tapahtumapalvelut

Lipun tapahtumaan voi hankkia myös Järvenpää-talon lipunmyynnistä Kaikukortilla.