Jo ostetut liput käyvät uuteen esityspäivään automaattisesti. Sinun ei tarvitse tehdä mitään!

Suosittelemme sinua säilyttämään lippusi. Kiertueen lipunmyynti on saavuttanut huippu-suosion ja pitämällä pääsylippusi varmistat parhaat mahdolliset istumapaikat. Lisäksi 2023 konserttipäivien päivitetyt lipunhinnat uusille asiakkaille ovat +5€/lippu. Säilyttämällä lippusi korotus ei koske sinua ja säästät myös selvää rahaa!

Halutessasi voit kuitenkin palauttaa lippusi 13.3.2022 mennessä lipun ostopaikkaasi. Tapahtumajärjestäjä Nelonen Media Live pahoittelee siirtoa.

Kotimaisen magian kärkinimet Maagikot 2 -yhteiskiertueelle! 

Vuonna 2020 loppuunmyyty Maagikot kiertue saa jatkoa! Maagikot 2 tuo kotimaisen magian ja illuusion kärkinimet yhteiskiertueelle 1.2.-4.3.2022. Mukana on taikuutta, mentalismia ja sirkusta. Kansainvälistä huomiota saaneet oman alansa huiput tuovat näyttämölle ennennäkemättömiä ihmeitä sekä leuat loksauttavaa taitoa. Luvassa on kokonaisuus, jollaista ei ole Suomessa aikaisemmin nähty. Maagikot 2 kiertää edeltäjänsä tapaan konserttisaleissa ympäri Suomen.

Kiertueen esiintyjät ovat:

Kansainvälisesti palkittu mentalisti Pete Poskiparta

Maailmanennätysjonglööri Herra Koskinen 

Saksassa huikean uran luonut illusionisti Jay Niemi 

Ainutlaatuinen kuplataiteilija Taija Taika

Vuoden esiintyjäksi valittu mestaritaikuri Joni Pakanen

Useasti palkittu maagikko Noora Karma

Mentalisti Pete Poskiparta kertoo tulevasta: Vihdoinkin saamme parhaista parhaat samalle näyttämölle. Luvassa on kokonaisuus, joka saa katsojansa nauramaan ja hämmästymään monta kertaa.

Maagikko Noora Karma jatkaa: Tätä varten olemme hakeneet oppia eri puolilta maailmaa. Nyt käsissämme on show, joka ei jätä ketään kylmäksi!