Jazzlaulajatar Mariah Hortansin ja kitaristi Mathias Sandbergin Christmas Jazz -jäähyväiskiertue tuo Juhani Aho -saliin svengaavaa joulun tunnelmaa!

Mariah Hortans / M Sandberg Duo on tunnettu rauhallisesta, tunnelmallisesta ja perinteisestä laulujazzistaan. Christmas Jazz -ohjelmisto muodostuu sekä Sibeliuksen, Händelin ja Schubertin klassisista joulusävellyksistä että perinteisistä pohjoismaisista joululauluista ja englanninkielisistä christmas carolseista. Musiikissa on luvassa uusia sovituksia, joissa on käytetty duon tunnukseksi muodostuneita tyylikkäitä harmonioita, svengaavia rytmejä sekä melodisia improvisaatioita. Ohjelmisto esitetään suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Jazzkitaristi ja säveltäjä Mathias Sandberg on yksi Suomen maamme aktiivisimpia jazzmuusikoita. Mariah Hortans on koulutukseltaan laulunopettaja, ja esiintymisien ja opetuksen lisäksi hän on toiminut myös kuoronjohtajana. Mariah Hortans / M Sandberg Duo on tehnyt yli 600 konserttia Utsjoelta Hankoon ja kaksi kiertuetta Yhdysvalloissa. Duo julkaisee uuden albumin ja tekee 35:n konsertin Christmas Jazz -jäähyväiskiertueen ympäri Suomea marras-joulukuussa.

Konsertissa ei ole numeroituja paikkoja, vaan paikat permannolle ja parvelle täytetään saapumisjärjestyksessä.

Kesto: noin 1 tunti, ei väliaikaa.
Järjestäjä: Järvenpään kulttuuri- ja tapahtumapalvelut
Lipun tapahtumaan voi hankkia myös Järvenpää-talon lipunmyynnistä Kaikukortilla.