Koska:
4.4.2024 @ 19:00
2024-04-04T19:00:00+03:00
2024-04-04T19:15:00+03:00
Hinta:
15 / 9,90 € / Kaikukortti

Konsertin ajaksi tunnelmalliseksi black box -tilaksi muuntuvassa Juhani Aho -salissa nautitaan Mathias Sandberg trion omalaatuisesta ”hard swingin’, groovy & soulful jazz”-sekoituksesta vahvoilla melodioilla, rytmisesti leikkisällä improvisaatiolla ja lähes telepaattisella yhteissoitolla.

Triossa soittavat jazzkitaristi Mathias Sandberg, jazzmusiikin maisteri Zacharias Holmkvist (kontrabasso) ja pitkän uran tehnyt Stefan Brokvist (rummut). Väliajattomassa konsertissa kuullaan kappaleita trion maaliskuussa 2023 julkaistulta The Captain -levyltä, jonka 50-konsertin levynjulkaisukiertue ulottuu Helsingistä Rovaniemelle.

Pietarsaarelaislähtöistä jazzkitaristi ja säveltäjä Mathias Sandbergia on kutsuttu amerikkalaisessa Jazziz Magazine -musiikkilehdessä ”yhdeksi Suomen parhaiten varjelluista salaisuuksista”. Hän kuuluu maamme aktiivisimpiin jazzmuusikoihin ja on opiskellut New Yorkin Manhattan School of Musicissa ja Bostonin Berklee College of Musicissa. Mathias Sandbergin debyytti-soololevy The Doctor (2020) on saanut ylistäviä arvosteluja molemmilla puolilla Atlanttia ja sitä on soitettu ahkerasti jazzradiokanavilla Euroopassa, Yhdysvalloissa, Etelä-Amerikassa, Aasiassa ja Australiassa.

” This is an excellent album… swings from start to finish” (Jazz Journal, UK)
” Superb album… such a fresh take on the genre.” (Rochester City News, USA)
”Maailmanluokkainen on se sana, joka levystä nousee väistämättä mieleen… yksi Suomen parhaiten varjelluista salaisuuksista. Todellakin!” (Karjalainen)
”Mathias Sandberg trio tekee todellista jazzlähetystyötä intiimillä otteella koko Suomeen.” (SuomiJazz)
www.sandbergmusic.com

*******
Kesto: 1 tunti, ei väliaikaa.
Tapahtuman järjestäjä: Järvenpään kaupungin kulttuuri- ja tapahtumapalvelut

Lipun tapahtumaan voi hankkia myös Järvenpää-talon lipunmyynnistä Kaikukortilla.

Tilaa tarjoilut esityksen alkuun täältä.