Koska:
8.4.2016 @ 19:00
2016-04-08T19:00:00+03:00
2016-04-08T19:30:00+03:00
Hinta:
27,50 € / 22,50 €, S-Etukortti 25,50 € / 20,50€
Naurun tasapaino on the road

Naurun tasapaino tien päälle!

YLE TV2:n suositun Naurun tasapaino -komiikkakilpailun stand up -koomikot Heikki Vilja, Matti Patronen ja Toni Jyvälä nähdään Suomen kattavalla Naurun tasapaino on the road -kiertueella! Kiertue on jatkoa viime vuoden finaalikolmikon Suomen-kierrokselle, jolle myytiin yli 11 000 lippua!

Lavalle kipuaa kolme nälkäistä, freesiä ja kertakaikkisen hulvatonta stand up -koomikkoa paukuttamaan parhaat settinsä! Keikat sisältävät myös materiaalia, jota ei nähty tv:ssä.

MATTI PATRONEN

Oulusta ponnistava Matti Patronen on kertakaikkisen kummallinen, ammottavan absurdi ja aivan käsittämättömän hauska mies. Benji-yrittäjänä, Napakympin kisaajana ja rajavartijana aiemmin siipiään kokeillut kuulapää pelaa täysin omilla säännöillään: Matti Patronen on mies joka tulee tenniskentälle luistimet jalassa. Ja voittaa. Matti on klaarannut palkintokaappiinsa myös Vuoden stand up -tulokas – ja Ken on heistä kaikkein hauskin -kisojen pokaalit.

HEIKKI VILJA

Viljan Heikki on se jokaisen tuntema perheenisä, joka on täynnä hyvää energiaa. Jonka lapset pilaavat. Sitä kun sisälle lapioi muutaman vuoden niin jopa alkaa hilpeä raivo tursuta saumoista aivan hersyvällä tavalla – kaikki ne asiat, joita vanhemman arki höyrystää kuuppaan kiehumaan, nostaa Heikki lavalla tikunnokkaan ja antaa palaa. Heikki tunnetaan paitsi Vuoden tulokkaana vuosimallia 2011, myös useiden telkkariohjelmien (Naurun tasapaino, Marja Hintikka Live) yleisölämmittelijänä.

TONI JYVÄLÄ

Kemijärven kolhooseista Tampereelle polkunsa raivannut energiapaketti Toni Jyvälä ei jätä ketään yleisöstään kylmäksi. Tai kerran jäi yksi, mutta se olikin hautajaiskeikka. Toni tunnetaan ennen kaikkea huikean tarkoista ja elävistä mininäytelmistä, joihin hän keikoillaan heittäytyy – olipa hahmona sitten kuollutta leikkivää marjastajaa kummasteleva karhu, syömään pakottava monsterimummo tai ihan vain kemijärveläinen känninen grilliasiakas. Tonilla on plakkarissaan monipuolinen teatteriura ja useita mainosrooleja.

Naurun tasapaino On the Road 2016
Toni Jyvälä – Matti Patronen – Heikki Vilija

Kesto: n. 1 h 45 min. sis. väliajan
K-15

Kiertueen tuottaa Suomen Stand Up Club.

www.suomenstandupclub.fi/nauruntasapaino
www.facebook.com/suomenstandupclub