Meanwhile on maailma, joka peilaa tämän päivän kulttuuriamme ja iloittelee kaikella ihmisten turhanpäiväisillä tavoilla käyttää aikaansa. Se on sekoitus mukaansatempaavia ja dramaattisia  tunnelmia, jotka yhdistyvät minimalistiseen komiikkaan jongleerauksen, esinemanipulaation ja visuaalisen teatterin keinoin.

Surrealistinen ja vinksahtanut Meanwhile ruotii kokemustamme ajan kulusta ja sen käytöstä. Esityksessä nykymaailman absurdi tärkeysjärjestys saa uusia ulottuvuuksia, sillä se ylistää asioita, joiden tekeminen koetaan yhteiskunnallisella tasolla tyhjänpäiväiseksi. Kaksi jonglööriä koettelevat kokijan ymmärrystä ja sitä, kuinka kaikki turhaksi kokemamme tekeminen voi synnyttää arvomaailman muutosta.

Meanwhilen ohjaaja ja Nuua Companyn taiteellinen johtaja, sirkustaiteilija Olli Vuorinen luo teoksillaan monitulkintaisia maailmoja, joissa tarkasti rytmitetty esinemanipulaatio teatraalisessa kontekstissa rakentaa uudenlaista nykysirkusta. Nuua Company on vuonna 2012 perustettu suomalainen nykysirkus- ja visuaalisen teatterin ryhmä, joka tutkii sirkustaitojen teatraalista ilmaisukykyä sekä uudistaa jongleerausta kehon ja esineiden liikkeitä yhdistävänä visuaalisena teatterina.

Tapahtuman kesto: noin 1 tunti, ei väliaikaa.

Tapahtuman järjestäjä: Järvenpään kulttuuri- ja tapahtumapalvelut

Lipun tapahtumaan voi hankkia myös Järvenpää-talon lipunmyynnistä Kaikukortilla.