Riku Niemi Orchestran tangotententti ja Kyösti Mäkimattila yhdistävät voimansa ja tarjoavat kuulijoille tyylikkään sydänhetken suomalaisen populaarimusiikin sävelaarteiston äärellä. Komeiden tangojen lisäksi helmikuisessa talvi-illassa kuullaan myös valoisia balladeja.

Kesto 2 h, sisältää väliajan

Punainen Sulka -kampanja nuorison hyväksi
Suomen lionsklubien Punainen Sulka -kampanja järjestetään nyt seitsemännen kerran. Keräyksen suojelija on tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Keräystuloksella tuetaan nuoria itsenäisyyteen ja pyritään ennalta ehkäisemään syrjäytymistä.

Varoja kerätään erilaisilla tarvikemyynneillä, lipaskeräyksillä, järjestämällä konsertteja ja muita tapahtumia. Kampanjalla on seitsemän nuorisotyöhön erikoistunutta yhteistyökumppania. Kampanja päättyy 30.6.2017.

Kansainvälinen Lionsjärjestö täyttää 100 vuotta
Vuonna 1917 perustettu Lionsjärjestö on maailman suurin palveluklubien järjestö. Financial Timesin vuonna 2007 tekemän tutkimuksen mukaan yritykset valitsivat Lionsjärjestön parhaimmaksi ja luottavimmaksi yhteistyökumppanikseen. Palveluajatus ”We Serve – Me palvelemme”, on edelleen ajankohtainen. Järjestö toimii yli 200 maassa ja jäseniä on lähes 1,4 miljoonaa. Lionsjärjestö on yksi YK:n perustajajäsenistä.

Suomeen Lions-aatteen toi kanadansuomalainen Aarne Ritari, jonka sukujuuret ovat Etelä-Pohjanmaalla. Ensimmäinen lionsklubi perustettiin Helsinkiin vuonna 1950. Suomessa on lähes 930 lionsklubia, ja niissä yli 23 000 jäsentä. Suomi on Euroopan 4. ja maailman 13. suurin lionsmaa.

100-vuotistapahtumiin liittyen kansainvälinen järjestö on asettanut jäsenistölle haasteen palvella 100 miljoonaa ihmistä ajalla 1.7.2014 – 30.6.2018. Palveluhaasteteemoja on neljä: nälänhätä, nuoriso, näönsuojelu ja ympäristö. Haastekampanja on lähtenyt vauhdikkaasti liikkeelle kaikkialla maailmassa. Palvelua saaneita ihmisiä on jo nyt reilusti yli 100 miljoonaa. Suomessa on palveltu jo yli miljoonaa ihmistä. Lukujen mukaan olemme olleet Euroopan ahkerin lionsmaa.

Konsertin tuotto ohjataan Punainen Sulka -kampanjaan.

  Tilaa Fazerin väliaikatarjoilu ›