Koska:
25.10.2020 @ 16:00
2020-10-25T16:00:00+02:00
2020-10-25T16:15:00+02:00
Hinta:
31,50/ 29,50 €
Sinivalkoiset tangot-konsertti (Huom! Uusi ajankohta. Aiemmin ostetut liput käyvät sellaisenaan)

SINIVALKOISET TANGOT-KONSERTTI
Kalle Jussila ja Lauluyhtye Aikamiehet

Konsertissa kuullaan suomalaisia tangoja aina 50-60 -luvuilta tähän päivään. Tango elää jälleen kulta-aikaansa! Tanssipaikat ja konserttisalit täyttyvät intohimoisista tangon ystävistä.
Kalle Jussila on ehdottomasti yksi Suomen uskottavimmista ja koskettavimmista tangon tulkitsijoista. Tämä konserttisalien ja tanssilavojen suursuosikki onkin tarjoamassa uusia elämyksiä kuulijoilleen. Sinivalkoiset Tangot -konserttikiertue tarjoaa näitä elämyksiä. Mukana on suosittu Lauluyhtye Aikamiehet, joka tunnetaan jo 60-luvun Iltatuulen viestistä.

Viime vuonna juhlivat Aikamiehet -kuoro 55 vuottaan siitä, kun he aloittivat esiintymisensä. Aikamiehet on suomalaiselle yleisölle tuttu mm. kaikkien tuntemalla laululla Iltatuulen viesti, sekä -90 luvun loppupuolella Tämä Taivas, tämä maa – kappaleella, jonka Danny lauloi yhteistyössä Aikamiesten kanssa. Molemmat levyt ovat tuoneet yhtyeelle kultalevyn. Kansainvälistä kokemusta yhtye on hankkinut useilla konserttimatkoillaan Kanadaan ja Yhdysvaltoihin. Lauluyhtye Aikamiehet ovat konsertoinut Australiassa, Pohjois-Amerikassa, useita kertoja Virossa, Espanjassa ja viimeksi Unkarissa. Monet TV-esiintymiset kertovat myös Aikamiesten suosiosta. Lauluyhtye Aikamiehet konsertoi edelleen eri puolilla Suomea säännöllisesti. Pitkä ja menestyksellinen ura on kehittänyt Aikamiehille taidon rakentaa monipuolinen ohjelmistonsa vastaamaan yleisön odotuksia ja toiveita ja nyt on vuorossa Suomalaiset Tangot upeiden solistien kera.

Säestys Quattro orkesteri

Kesto n. 2 tuntia sis. väliajan

  Tilaa Fazerin väliaikatarjoilu ›