Koska:
28.9.2023 @ 19:00
2023-09-28T19:00:00+03:00
2023-09-28T19:15:00+03:00
Hinta:
24 / 15 / 10 / Kaikukortti
Susanna Leinonen Company ARVO

Koreografi Tatiana Urtevan teoksessa ARVO näyttämö täyttyy vahvasta ilmaisusta, kun 22-henkinen esiintyjäkaarti tulkitsee koreografin herkän vangitsevaa liikettä.

Tunteiden kirjo ajaa kehot minimalistisesta, lähes pysähtyneestä, henkäyksenomaisesta liikkeestä aina sen räjähtävään ääripäähän. Teos pohtii identiteettiä, ja kysyy, kenen odotuksien mukaan se rakentuu? Onko yksittäisen ihmisen haaveille ja unelmille tilaa, ja kannatteleeko yhteisön näkymätön syli meitä matkallamme?

Teoksessa esiintyvät ikäihmiset yhdessä Susanna Leinonen Companyn tanssijoiden kanssa. ARVO on osa Helsingin kaupungin ikäihmisten liikkumisen ja kulttuurin edistämishanketta.

Tanssijat:
Tatiana Urteva, Camilla Keihäs, Aino Päivike, Suvi Nieminen ja Antti-Pekka Pudas

Senioritanssijat:
Elina Achté, Antti Hakulinen, Liisa Haverila, Ulla Hopponen, Laila Hynninen, Sirkku Iskanius, Teppo Koskela, Heikki Mahlamäki, Anne Metsovirta, Kristina Sanaksenaho, Max Segler, Saara Soini, Tuija Tukki ja Marska Virtanen.

Susanna Leinonen Company on huippukoreografin luotsaama taiteilijaryhmä

Susanna Leinonen on yksi kansainvälisesti arvostetuimmista suomalaisista koreografeista. Hänen ryhmälleen tunnusomaista on Leinosen persoonallinen, runsaasti yksityiskohtia sisältävä fyysinen liikekieli yhdessä viimeistellyn ja tarkkaan harkitun visuaalisuuden kanssa. Susanna Leinonen Company (SLC) perustettiin vuonna 2001 koreografi Susanna Leinosen haaveesta saada työskennellä pitkäjänteisesti tuttujen tanssijoiden kanssa. Vuosien ja elämäntilanteiden saatossa ryhmän kokoonpano on muuttunut, mutta sama tinkimätön asenne ja yhteishenki on nostanut ryhmän nykytanssin huipulle.

Susanna Leinonen Companyn teokset ovat ihastuttaneet kriitikoita ja yleisöjä tinkimättömän taiteellisella visiollaan, henkeäsalpaavalla visuaalisuudellaan ja ainutlaatuisella, teoksia varten sävelletyllä musiikillaan sekä alansa huipputekijöiden luomalla valosuunnittelulla ja puvustuksellaan. Pitkän uransa aikana SLC on esiintynyt menestyksekkäästi lähes 30 maassa.

Kesto: noin 50 min, ei väliaikaa.
Esityksen jälkeen järjestetään taiteilijatapaaminen, moderaattorina Susanna Leinonen, kesto n. 20 min.

Tapahtuman järjestäjä: Susanna Leinonen Company & Järvenpään kulttuuri- ja tapahtumapalvelut

Lipun tapahtumaan voi hankkia myös Järvenpää-talon lipunmyynnistä Kaikukortilla.