Koska:
4.5.2021 @ 19:00
2021-05-04T19:00:00+03:00
2021-05-04T19:15:00+03:00
Hinta:
15,50/ 10,50 €
TADaC 2021: Core PERUTTU!

CORE
inkivääri nopeus avatar core
tekstuuri fiktiivinen syn/koop/pi core
tanssi itselle tanssin syttyminen core
pitkän askeleen pilvi core
b r e a kbeat neliö kori kore
~ wonky sivuverho core ~
kummitus core tilaan ryntäys core

Esiintyjät: Iiris Laakso, Elisa Lejeune, Verna Nordlund, Veera Snellman, Suvi Kelloniemi, Maria Mäkelä, Terhi Hartikainen
Koreografia: Emmi Venna
Valo- ja tilasuunnittelu: Erno Aaltonen
Pukusuunnittelu: Hanne Jurmu
Äänisuunnittelu: Ville Kabrell
Koreografinen keskustelukumppani: Mira Kautto
Teoskuva: Aino Autere
Tanssilattia: Marja Zilcher ja Erno Aaltonen

TADaC (Theatre Academy Dance Collective) on Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun tanssijantaiteen maisteriopiskelijoiden yhteinen taiteellinen opinnäyteprojekti. TADaC on ollut olemassa vuodesta 2007 alkaen, aiemmin nimellä Theatre Academy Dance Company. Se on perinteisesti sisältänyt näyttämöteoksen valmistamisen yhteistyössä ammattilaiskoreografin ja -suunnittelijoiden kanssa. Teos on esityskautensa jälkeen kiertänyt myös muualla kotimaassa ja kansainvälisesti. Vuoden 2021 TADaCin yksi lähtökohta oli, että opiskelijat pääsevät itse vaikuttamaan opinnäytteensä sisältöön ja tavoitteisiin. TADaC voi tulevaisuudessa saada myös muita muotoja ja sisällyttää itseensä esimerkiksi kokoelman eri teoksia, riippuen opiskelijoiden taiteellisista tarpeista.

TADaC-projektin tavoitteena on mahdollistaa syvä taiteellinen prosessi, tarjoten riittävästi aikaa teoksen valmistamiseen. Teosta seuraavan kiertueen tavoite on tarjota mahdollisuus kokea teoksen esittämisen pidempi elinkaari ja kerätä kokemuksia teoksen esittämisestä erilaisissa tiloissa ja kulttuurisissa ympäristöissä. Kiertueeseen sisältyy myös mahdollisuus pienimuotoisten paikallisten yleisötyötapahtumien tekemiseen. TADaC on siihen osallistuvien tanssijoiden maisterin taiteellinen opinnäytetyö.

TADaCin kevään 2021 päivittyvää kiertuekalenteria voi seurata osoitteessa www.uniarts.fi/tadac.

Esityksen kesto noin 45 min (ei väliaikaa).