Tattarmossen Experience on kansainvälisen sirkustaiteilijaryhmän tykitys koomisia tilanteita yhdistettynä huikeisiin sirkustemppuihin. Kiireisen suurkaupungin laidoilta löytyy ruosteinen työpaja, jonka anti-sankareiden joukkio saa aikaan yllättävän seikkailun mitä ihmeellisimmistä tilanteista.

Tattarmossen Experience ammentaa inspiraationsa komedian laajasta maailmasta ja risteyttää sumeilematta slap-stick komiikkaa ja sketsiviihdettä rämäpäiseen sirkustaiteeseen. Yleisö yllätetään tekemällä asiat nurinkurin – tai vain yksinkertaisesti väärin. Epäonnistumisista tulee onnistumisia, vahvat ovat heikkoja ja taitavat kömpelöitä. Kaikki keinot käytetään, että yleisö saadaan kiljumaan ja nauramaan sekä ilosta että kauhusta. Mukana on muun muassa seinätrampoliinia, jongleerausta, jumppapalloja, tukkeja, vessapumppuja ja -paperia, cyr-rengasta, klovneriaa, tanssia ja vipulauta-akrobatiaa…

Esiintymässä ovat sirkustaiteilijat Rauli Dahlberg, Kalle Lehto, Florian Grobety ja Mia Toivola sekä muusikko Jussi Liukkonen. Valotaiteesta vastaa Valdemar Virtanen. Race Horse Company on suomalaisen nykysirkuksen ehdottomia kärkinimiä, joka tunnetaan fyysisestä ja tinkimättömästä tyylistään. Laajaa kansainvälistä menestystä niittäneitä teoksia on nähty 25. maassa. Teokset perustuvat kaaoksen estetiikkaan, mustaan huumoriin ja yllätyksen voimaan.

Esityksen kesto: noin 1 tunti, ei väliaikaa
Ikäsuositus: 9+

Järjestäjä: Järvenpään kulttuuri- ja tapahtumapalvelut

Lipun tapahtumaan voi hankkia myös Järvenpää-talon lipunmyynnistä Kaikukortilla.