Tattarmossen Experience on neljän sirkustaiteilijan, kahden koomikon ja yhden muusikon kansainvälisen työryhmän tykitys koomisia tilanteita yhdistettynä huikeisiin sirkustemppuihin. Kiireisen suurkaupungin laidoilta löytyy ruosteinen työpaja, jonka anti-sankareiden joukkio saa aikaan yllättävän seikkailun mitä ihmeellisimmistä tilanteista.

Race Horse Company on suomalaisen nykysirkuksen ehdottomia kärkinimiä, joka tunnetaan fyysisestä ja tinkimättömästä tyylistään. Laajaa kansainvälistä menestystä niittäneitä teoksia on nähty 25. maassa. Teokset perustuvat kaaoksen estetiikkaan, mustaan huumoriin ja yllätyksen voimaan.

Tattarmossen Experience ammentaa inspiraationsa komedian laajasta maailmasta ja risteyttää sumeilematta stand up -komiikkaa, internetmeemejä ja sketsiviihdettä rämäpäiseen sirkustaiteeseen. Yleisö yllätetään tekemällä asiat nurinkurin – tai vain yksinkertaisesti väärin. Epäonnistumisista tulee onnistumisia, vahvat ovat heikkoja ja taitavat kömpelöitä. Kaikki keinot käytetään, että yleisö saadaan kiljumaan ja nauramaan sekä ilosta että kauhusta.

Mukana on huimapäistä sirkusta laidasta laitaan, kuten seinätrampoliinia, jongleerausta, käsilläseisontaa, jumppapalloja, tukkeja, vessapumppuja, vessapaperia, cyr-rengasta, klovneriaa, pariakrobatiaa, tanssia ja vipulauta-akrobatiaa…

Esityksen kesto: noin 1 tunti, ei väliaikaa
Ikäsuositus: 9+

Järjestäjä: Järvenpään kulttuuri- ja tapahtumapalvelut

Lipun tapahtumaan voi hankkia myös Järvenpää-talon lipunmyynnistä Kaikukortilla.