THE HOUSE IS ROCKIN’

Tapahtuma on peruttu. Lippujen viimeinen palautuspäivä on 15.3.24, linkki palautusta varten: https://web.lippu.fi/palautus/

Tina Turner/Elton John Tribute Show
THE BEST – GOODBYE YELLOW BRICK ROAD – GOLDENEYE – CROCODILE ROCK – PROUD MARY – YOUR SONG – PRIVATE DANCER ja monia hittejä hittien perään.

Nyt on saatu kasattua yhteen varsinainen dreamteam. Loistavat laulajat, upeat tanssijattaret ja mahtava bändi. Eli tältä porukalta ei voi odottaa enempää eikä vähempää, kuin mielettömän upeaa showta.
Tina Turnerin tuotantoa tulkitsee pääasiassa valloittava Ann Charlotte, joka on tehnyt pitkän uran studiomuusikkona ja jonka ääntä kuullaan monen eturivin artistin levyillä. Nykyisin hän esiintyy mm. Aikakoneessa ja Velvet Raven yhtyeessä.
Osan Tinan tuotannosta tulkitsee Anne Lampela, joka laulaa useissa kevyen musiikin yhtyeissä jazzista souliin, mm. omassa Ann Lake-yhtyeessä. Lisäksi hän on ollut mukana musikaaleissa, oopperoissa sekä lukuisissa näyttävissä musiikkiprojekteissa.
Elton Johnin osuuden Turun ja Rauman konsertissa hoitaa Mikael Saari, joka on tullut kansalle tutuksi Tähdet Tähdet-laulukilpailusta, UMK-kilpailun finaalista sekä useista teatteri- ja musikaalirooleistaan. Viimeisimmät esiintymiset ovat Show Must Go On, Queen-yhtyeen musiikkiin perustuva spektaakkeli sekä Grease-musikaali.

Elton Johnin osuuden Porvoon, Järvenpään ja Lappeenrannan konserteissa hoitaa Dimitri Keiski.
Hän on tehnyt pitkää uraa Ruotsissa, ja täällä Suomessa hän on tehnyt yhteistyötä mm. Remun ja Dannyn kanssa. Nykyisin hänellä on oma bändi TheDimitri Keiski Band.
Savage Sisters-tanssiryhmän muuvit ja koreografiat eivät varmasti jätä ketään kylmäksi, eikä varmasti vähiten Paula Kotilaisen upea tankotanssi Private Dancerissä.
The House Is Rockin’ taustabändissä on mukana musiikin rautaisia ammattilaisia, jotka saavat kappaleet lähtemään suorastaan lentoon. Osana taustabändiä ovat mukana myös upeääninen kolmikko, Ann Lake Singers. 

Ann Charlotte                    Laulu
Mikael Saari                       Laulu
Dimitri Keiski                     Laulu
Anne Lampela                    Laulu
Annina Tuominen             Laulu
Minna Andersson              Laulu
Antti Kajander                   Kitara
Petri Salo                             Kitara
Jarkko Pietilä                     Koskettimet
Olli-Pekka Tuomisalo      Saksofoni
Mika Mäkelä                      Rummut
Juha Nyman                       Basso
Savage Sisters                    Tanssi
Johan Fallenius                  Miksaus
Tomi Tuominen                  Juonto

Kesto 2,5 tuntia, sisältäen väliajan