Tuliset tenorit ja Suloiset sopraanot ovat tuoneet joulun suomalaisten sydämiin jo monena vuonna. Tänä vuonna vuoden kauneimman juhlan sävelet valloittavat kuulijansa Pentti Hietasen, Johanna Förstin, Maria Lundin sekä Tomi Metsäkedon toimesta. He tulkitsevat vakuuttavalla ammattitaidollaan tyylikkäästi niin perinteiset kuin uudemmatkin joululaulut. Anna maamme valovoimaisimpien tähtisolistien johdattaa Sinut joulutunnelmaan Jukka Nykäsen johtaman tenoreiden oman 10-henkisen maamme parhaista muusikoista koostuvan orkesterin säestyksellä. Varaa lippusi heti!

PENTTI HIETANEN on taiteilija, jolta luonnistuu yhtä vakuuttavasti niin vaativat ooppera-, operetti-, ja musikaaliroolit kuin viihde- tai rockmusiikki. Pentti on kuulunut jo pitkään rakastettujen suomalaisartistien joukkoon, mistä kertoo valtava suosio konsertti- ja keikkarintamalla sekä menestyksekkäät kymmenen albumia, joista kaksi on tavoittanut kultalevyrajan ja yksi yltänyt platinalevyn velvoittamaan myyntimäärään. www.penttihietanen.fi

JOHANNA FÖRSTI on uskomattoman monipuolinen ja upeaääninen laulaja, joka aloitti musiikkiopinnot 10-vuotiaana. Hän on opiskellut musiikkia mm. Jyväskylän yliopistossa sekä Helsingin ammattikorkeakoulu Stadiassa ja esiintyy usein soul -ja funk -kokoonpanoissa. Koko Suomi tuntee hänet Tanssii tähtien kanssa -ohjelman multitalenttina laulajana, joka sunnuntai sunnuntain jälkeen onnistuu yllättämään kuulijan musiikillisella muuntautumiskyvyllään. Förstin ensimmäinen soololevy julkaistiin vuonna 2010.

MARIA LUND on superlahjakas laulaja-näyttelijä joka hallitsee musiikin eri tyylilajit ja on esiintynyt uransa aikana useam- missa päärooleissa, kuten Tampere-talon The Sound of Musicissa sekä Liz-musikaalissa ja West Side Storyssa Tampereen teatterissa. Maria Lund esiintyy usein jazzmuusikoiden seurassa ja hänelle myönnettiin Kullervo Linna – palkinto vuonna 2010. Hän on julkaissut neljä albumia, joista kaksi viimeisintä olivat soolo-tuotantoa.

TOMI METSÄKETO
on uransa aikana ollut monessa mukana: jo 80-luvulla Savonlinnan oopperajuhlilla, Suomen Kansallisoopperan poikasolistina, solistisissa tehtävissä Cantores Minores – kuorossa. Upeaääninen Tomi on esiintynyt useissa musikaaleissa mm. Sound of Music ja Les Miserables. Tomin erikoisalaa ovat italiankieliset kuolemattomat laulelmat ja serenadit. www.tomimetsaketo.com

Konsertti kestää 2,5 tuntia sisältäen väliajan.

  Tilaa Fazerin väliaikatarjoilu ›