Koska:
4.12.2018 @ 18:00
2018-12-04T18:00:00+02:00
2018-12-04T18:15:00+02:00
Hinta:
Maksuton
Uusperheen Joulu -luento

Joulunaika lähestyy….

Uusperheessä voi herätä jo nyt monenlaisia ajatuksia ja tunteita jouluun liittyen. Perhejuhlista erityisesti joulunviettoon liittyy paljon odotuksia ja toiveita. Samalla kun lasten lahjojen ja juhlien määrä voi kaksikertaistua, aikuisia mietityttää, voiko joulua viettää Tapaninpäivänä ja miten taataan kaikille hyvä mieli. Uusperheen aikuisia pohdituttaa usein myös lasten sopeutuminen uuteen perheeseen ja uusiin traditioihin.

Uusperheessä arjen pyörittäminen ja juhlien järjestäminen on taitolaji, jota voi opetella. Paljon asioita saadaan ratkaistua puhumalla. Tule luennolle kuulemaan tutkimuksiin ja uusperhetyöhön pohjaavia käytännön uusperhevinkkejä. Samalla voit oppia perheestäsi, parisuhteestasi ja itsestäsi uutta!
Uusperheluennolla psykoterapeutti, pari- ja perheterapeutti Kirsi Heikinheimo (Suomen Uusperheiden Liitto ry:n toiminnanjohtaja) johdattelee kuulijat tunnistamaan oman uusperheensä vahvuuksia ja niitä asioita, joita voi vielä kehittää. Paikalla myös Uusperheneuvoja Elisa Jyllikoski, joka kertoo uusperheille kehitettävästä StepApp-valmennuksesta®

Luento on maksuton ja tarjolla on glögiä ja joulumakeaa. Ilmoittaudu luennolle tästä linkistä (voit ilmoittaa samalla myös kumppanisi luennolle).
Paikka: Järvenpää-Talolla, Juhani Aho-sali, osoitteessa Hallintokatu 4, 04400, Järvenpää. Järvenpää-talo sijaitsee 150 m päästä juna-asemalta. Omalla autolla pääset perille myös sujuvasti, sijaitseehan Järvenpää lähellä Lahden ja Tampereen moottoriteitä. Pysäköintialue on maksuton. Saapuminen Helsingistä julkisilla: Helsingin Rautatieasemalta ja Riihimäen suunnalta lähtee junat (R ja H) puolen tunnin välein, junamatka kestää Helsingistä vain n. 30 minuuttia.

Yhteistyössä: Stepping-hanke ja Järvenpään Perhepalvelut
Facebook: https://www.facebook.com/Stepping-hanke
Instagram: @steppinghanke
www.stepapp.fi