Ravintolapalvelut

Järvenpää-talo tarjoaa kulttuuri-, kokous- ja lounaspalveluja upeissa tiloissa rautatieaseman läheisyydessä aivan kaupungin keskustassa. Avarissa ja monikäyttöisissä tiloissamme viihtyvät niin asiakastilaisuuksiin ja kongresseihin osallistujat kuin yritys- ja perhejuhlienkin vieraat. Ammattitaitoinen palvelu ja herkullinen ruoka ovat henkilökuntamme ylpeydenaiheita. Järjestämme laadukkaat tarjoilut pienimuotoisista kahvituksista yli sadan vieraan cocktailtilaisuuksiin ja esitysten väliaikatarjoiluihin.

Lounasravintolamme palvelee arkipäivisin maukkaalla, kolmen eri pääruokavaihtoehdon buffetlounaalla, jota täydentää raikas salaattipöytä ja runsas leipävalikoima. Tervetuloa nauttimaan monipuolisesta makumaailmasta ja hyvästä palvelusta!

Lue lisää ravintolapalveluistamme TÄÄLTÄ.

VÄLIAIKATARJOILUT

Välty jonottamiselta väliajalla. Tilaa kuohuviinit, kahvit ja suussa sulavat suolaiset tai makeat leivonnaiset etukäteen valmiiksi pöytään katettuna, jotta saat varmistettua itsellesi täydellisen elämyksen. Tilatut tuotteet katetaan valmiiksi ja pöydät merkataan varatuksi toivomallasi tavalla. Tilaathan tuotteet viimeistään 3 päivää ennen esitystä.

Huomioi myös, että voit tilata vaikkapa herkullisen buffeen viineineen nautittavaksi ennen tai jälkeen esityksen. Varaa myyntipalvelusta koko illan elämyspaketti!

TILAA VÄLIAIKATARJOILU TÄÄLTÄ!

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja lähetä meille palautetta tai pyydä tarjous alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

© Järvenpää-talo  |  Myyntipalvelu: puh. 020 729 6395 |  Hallintokatu 4, PL 40, 04400 Järvenpää