Ravintolapalvelut

 

Hyvä asiakkaamme,

ravintolamme sulkeutuu toistaiseksi
25.11.20. klo 14.00
korona-pandemian vuoksi.
Avaamme ravintolan aikaisintaan 18.1.2021.

Seuraa tilannetta verkkosivuillamme ja Compass Group Finlandin sosiaalisen median kanavissa.

@compassgroupfinland
Compass Group Finland

@CompassGroupFi
Compass Group Finland

Nähdään taas pian – pysykää terveenä!
Terveisin, Ravintola Järvenpää-talon henkilökunta

 

Järvenpää-talo tarjoaa kulttuuri-, kokous- ja lounaspalveluja upeissa tiloissa rautatieaseman läheisyydessä aivan kaupungin keskustassa. Avarissa ja monikäyttöisissä tiloissamme viihtyvät niin asiakastilaisuuksiin ja kongresseihin osallistujat kuin yritys- ja perhejuhlienkin vieraat. Ammattitaitoinen palvelu ja herkullinen ruoka ovat henkilökuntamme ylpeydenaiheita. Järjestämme laadukkaat tarjoilut pienimuotoisista kahvituksista yli sadan vieraan cocktailtilaisuuksiin ja esitysten väliaikatarjoiluihin.

Lounasravintolamme palvelee arkipäivisin maukkaalla, kolmen eri pääruokavaihtoehdon buffetlounaalla, jota täydentää raikas salaattipöytä ja runsas leipävalikoima. Tervetuloa nauttimaan monipuolisesta makumaailmasta ja hyvästä palvelusta!

Lue lisää ravintolapalveluistamme TÄÄLTÄ.

VÄLIAIKATARJOILUT

Välty jonottamiselta väliajalla. Tilaa kuohuviinit, kahvit ja suussa sulavat suolaiset tai makeat leivonnaiset etukäteen valmiiksi pöytään katettuna, jotta saat varmistettua itsellesi täydellisen elämyksen. Tilatut tuotteet katetaan valmiiksi ja pöydät merkataan varatuksi toivomallasi tavalla. Tilaathan tuotteet viimeistään 3 päivää ennen esitystä.

Huomioi myös, että voit tilata vaikkapa herkullisen buffeen viineineen nautittavaksi ennen tai jälkeen esityksen. Varaa myyntipalvelusta koko illan elämyspaketti!

TILAA VÄLIAIKATARJOILU TÄÄLTÄ!

© Järvenpää-talo  |  Myyntipalvelu: puh. 040 6735 429 |  Hallintokatu 4, PL 40, 04400 Järvenpää