Tilat

Järvenpää-talo sijaitsee kaupungin keskustassa, aseman ja kävelykadun tuntumassa.

Järvenpää-talo on monikäyttöinen kulttuuri- kokous- ja kongressikeskus.

Akustiikaltaan maamme parhaimpiin kuuluvassa Sibelius-salissa ja parvellisessa Juhani Aho -salissa järjestät näyttävät tilaisuudet konserteista ja kokouksista yritysjuhliin. Galleria Järnätti sijaitsee Järvenpää-talon aulassa.

Näyttelyt ovat avoinna Järvenpää-talon aukioloaikoina ja niihin on vapaa pääsy. Salien lisäksi talosta löytyy useita juhla-, kokous- ja näyttelytiloja.

Järvenpää-talosta löytyy myös intiimi Kellariteatteri, joka toimii Järvenpään Teatteri ry:n päänäyttämönä.

Järvenpään teatterin toimisto palvelee Järvenpää-talon ensimmäisessä kerroksessa (kulku kahvilan läpi kokoussiiven länsipäätyyn). Toimisto on avoinna ti klo 10-15.00 ja ke-to klo  12-18.00.  Puh 050 595 5905.

Järvenpää-talon pohjapiirros, 1. krsJärvenpää-talon pohjapiirros, 2. krs

Sibelius-sali

Sibelius-sali on 562 paikkainen (lisäksi viisi invapaikkaa) korkeatasoinen ja akustiikaltaan erinomainen auditoriomallinen sali, jossa järjestetään konsertteja, kokouksia, koulutus- ja kongressitilaisuuksia sekä teatterinäytöksiä.

Sibelius-salia käytetään paljon myös klassisen musiikin äänityksiin. Salissa on AV-, valaistus-, ja äänentoistotekniikka.

Näyttämön mitat:

Teatterimuodossa (black box) vapaan tilan leveys 13 m, maximi leveys 19 m, syvyys 11 m, musta/valkoinen tanssimatto.

Konserttimuodossa (akustinen musiikki, juhlat) leveys 15 m, syvyys 11 m.

Sibelius-salin paikkakartta (jpg)

Juhani Aho-sali

Viihtyisässä Juhani Aho -salissa on 163 istumapaikkaa, joista 53 parvella. Luokkamuodossa saliin mahtuu 80 henkilöä.

Tasalattiaisessa 177 m2 salissa on hyvä akustiikka, AV- ja äänentoistotekniikka. Juhani Aho -salista löytyy myös Yamaha C7 flyygeli.

Tilaa käytetään kokouksiin, näyttelyihin, konsertteihin, juhliin sekä teatteriesityksiin.

Lämpiö

Toisessa kerroksessa sijaitsevassa lämpiössä konsertti-ja kokousasiakkaat nauttivat tarjoilut aamukahvista päivälliseen.

Avara tyylikäs tila soveltuu hyvin myös juhlien, istuvien illallisten, cocktailtilaisuuksien ja pienimuotoisten messujen pitopaikaksi.

Kokoushuoneet

Järvenpää-talon monipuoliset tilat tarjoavat toimivan miljöön vaativimpiinkin kokous- ja kongressitapahtumiin. Osa 12 kokoushuoneesta on yhdistettävissä suuremmaksi tilaksi. Yhdistettäviin tiloihin saa jopa 100 istumapaikkaa. Jokaisen kokoushuoneen perusvarustuksiin kuuluu dataprojektori, fläppitaulu, valkokangas ja WLAN-yhteys. Muilta osin varustamme tilat asiakkaiden toiveiden mukaan.

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja lähetä meille palautetta tai pyydä tarjous alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

© Järvenpää-talo  |  Myyntipalvelu: puh. 040 6735 429 |  Hallintokatu 4, PL 40, 04400 Järvenpää